Carlin Andorra: ordre & felicitat

No és cap secret que una vida ordenada i organitzada és una vida més eficaç i productiva. El mateix podem aplicar a la feina: organització és igual a efectivitat. Carlin Andorra us ajuda a aconseguir-ho.

Des de la publicació de “La màgia de l’ordre”, de la japonesa Marie Kondo, són molts els que han volgut aplicar l’anomenat mètode KonMari, que passa primer per una eliminació severa de tot allò que no necessitem o no ens aporta res, revisant totes les nostres pertinences, per després trobar per a cada cosa el seu espai. Reorganitzant l’espai i endreçant, s’incideix en una transformació que traspassa els límits d’allò que és físic, aconseguint molts efectes positius al nostre dia a dia i en general a la nostra vida.

Emmarcada en aquesta tendència, Carlin Andorra ha iniciat una campanya que, sota el lema “Ordre & felicitat”, vol animar als usuaris a aplicar l’ordre, concretament al seu espai de treball, per poder treballar amb molta més comoditat, amb més harmonia i d’una forma molt més organitzada. El resultat? Aconseguir més felicitat i benestar.

A Carlin Andorra trobaràs tot un munt d’articles per ordenar el teu espai de treball i, a més de veure’ls in situ, també els pots consultar a la web. Molt concretament veuràs que la campanya “Ordre & felicitat” es desenvolupa al voltant del mobiliari, de les safates per organitzar els papers, dels arxivadors grans i petits, dels organitzadors de calaixos, porta notes, cubs per a material de papereria, llibretes boniques, pots alegres per als llapis amb els colors pastel de tendència, caixes de totes les mides i colors per alegrar el teu escriptori, i bolígrafs divertits, entre moltes d’altres coses. La idea que ens guia és que, per a treballar millor i a gust, ens hem d’envoltar de coses boniques que ens inspirin.