(+Fotos) El Canòlich Music Andorra 2023 triomfa entre el jovent

L’11a edició del festival Canòlich Music Andorra va inundar Sant Julià de Lòria amb ritmes vibrants, tallers apassionants i concerts inoblidables, del 22 al 24 de novembre, sota el lema ‘YOUth CANòlich’, un joc de paraules en anglès que combina la crida ‘You can’ (tu pots) i la frase ‘Joventut Canòlich’.

Fotos: Nelly Dedea

Canòlich Music 2023

El punt de partida del Canòlich Music va ser el que s’ha seguit en les darreres edicions: una visita especial d’artistes convidats amb els joves de les escoles de la parròquia, la qual va tenir lloc el 22 de novembre passat. Aquesta vegada, els encarregats de la missió van ser el cantant, compositor i exparticipant en Factor X, Cesc Sansalvadó, i el cantant i exrepresentant d’Espanya a Eurovisió, Alfred Garcia. Aquesta trobada va crear un entorn entusiasta entre els joves, introduint-los als mons fascinants de la música i l’art.

Canòlich Music 2023

Durant divendres 23, les activitats van començar aviat al matí amb una benvinguda i pregària a l’església de Sant Julià i Sant Germà, oficiada per mossèn Pepe Chisvert. Seguidament, dels 16 snacks musicals, tallers especials que s’hi van realitzar durant aquella jornada, els joves en van escollir tres de la seva preferència per a explorar camps molt diversos com ara la projecció artística del jovent, la cultura dels Pirineus, el procés d’escriptura d’una bona cançó, tècniques de respiració per a cantar correctament, història del hip-hop, balls de zumba, entre moltes altres activitats que van servir per a ampliar la visió artística i cultural dels participants.

Canòlich Music 2023

Al migdia, la plaça de la Germandat es va omplir d’alegria amb centenars de joves que no es van voler perdre el dinar popular, tot just abans de l’esperat concert d’Aisha, una rapera que s’ha obert camí en la indústria musical predicant la paraula de Deu amb lletres vives i ritmes enganxosos.

Canòlich Music 2023

El clímax del festival, com sempre, va ser l’eucaristia final, amenitzada per les veus d’Ubuntu, una cerimònia que va escalfar els motors per allò que vindria després: el gran sopar compartit amb un final de festa explosiu a càrrec del DJ John Holt.

Gaudeix de moltes més fotos d’aquest esdeveniment aquí

https://www.flickr.com/photos/donasecret/albums/72177720312961447