El futur de l’odontologia a debat en el 30è aniversari de la Policlínica Dental Rogé

El món de l’odontologia va ser el protagonista d’un esdeveniment celebrat per primera vegada a Andorra. Amb motiu del 30è aniversari de la Policlínica Dental Rogé, es va organitzar un cicle de conferències titulat ‘El Futur de l’Odontologia’, dut a terme entre el 29 i 30 de setembre a UNNIC.

Fotos: Xavi Pujol · César De Pablos

Conferència Michel RogéLa Policlínica Dental Rogé, fundada l’any 1993 pels doctors Agustí Marfany i Michel Rogé, s’ha convertit en una institució de renom en l’àmbit de la salut i l’estètica dental a Andorra. En celebrar 30 anys de trajectòria, el centre va organitzar un cicle de conferències que va esdevenir en una oportunitat única perquè els professionals de l’odontologia del Principat connectessin amb experts de tot el món, compartissin experiències i intercanviessin impressions sobre les últimes tendències i avanços en l’àmbit dental.

Conferència Michel RogéCom no podia ser d’una altra manera, el doctor Michel Rogé, amfitrió de l’esdeveniment i reconegut internacionalment en el camp de l’estètica dental, va ser un dels ponents més esperats de la cita. Amb la presentació ‘30 anys d’evolució en l’estètica dental’, va explicar com els avenços científics i tecnològics estan canviant la manera d’entendre l’estètica i les pròtesis dentals, en un context en què cal preservar la creativitat de l’especialista i la singularitat del pacient, sent fidels a la tradició professional i alhora abraçant les tècniques més avantguardistes.

La jornada de divendres va cloure amb un còctel i sopar de celebració a UNNIC

Conferència Michel RogéDiversos experts nacionals i internacionals també van formar part d’aquest congrés, entre ells els doctors Julián Cuesta, Carles Martí, Serge Armand, Guillaume Sabathier, Fabrice Baudot, Philippe Collin, Jean François Lasserre, Tidu Mankoo, Telmo Iceta, Ormir Bushati, Vincent Clos, Helena Martí i Ernest Lucas, essent aquest últim tot un referent en el trasplantament dental com a substitut dels implants.

Conferència Michel RogéEls orígens de la Policlínica Dental Roger

Els dos fundadors es van conèixer mentre estudiaven un màster en Odontologia a Califòrnia. La coincidència d’orígens familiars andorrans i la passió compartida per l’odontologia els va portar a crear una clínica dental que oferís una àmplia gamma de tractaments especialitzats.

Conferència Michel RogéLa història de la Policlínica Dental Rogé és una història de passió i dedicació que s’ha transmès de generació en generació. El Dr. Michel Rogé ha transmès la seva passió per l’odontologia a dues de les seves filles, la Dra. Marie Rogé, ortodoncista, i la Dra. Julie Rogé, implantòloga. Aquesta nissaga de dentistes té arrels encara més profundes en la família Rogé, ja que el pare del Dr. Michel Rogé, Lucien Rogé, també era dentista a la seva França natal.