L’Andorra Economic Forum AEF s’acomiada amb un ple absolut

Concebut com un esdeveniment internacional, l’Andorra Economic Forum AEF va servir de plataforma perquè economistes, empresaris, emprenedors i alts directius de parla hispana plantegessin els reptes, tant locals com a escala global, als quals s’enfronten diferents sectors.

Fotos: César De Pablos

Andorra Economic Forum AEFLes noves tendències macroeconòmiques, l’actualitat econòmica d’Andorra, Espanya i Europa; l’emprenedoria juvenil, la innovació, la blockchain i la intel·ligència artificial van ser tan sols alguns dels diferents temes abordats a l’Andorra Economic Forum AEF, un esdeveniment impulsat per Abast i Racks Labs, per a debatre sobre l’actualitat i el futur de l’economia, tant en el context local com en l’internacional.

L’organització es manté receptiva a la possibilitat d’organitzar una nova edició de l’Andorra Economic Forum AEF

Andorra Economic Forum AEFLa cita, que va tenir lloc el passat 30 de setembre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, va constar d’un format dividit en quatre blocs temàtics: emprenedoria, innovació, jove i economia, a més de tres ponències individuals. Així, els espectadors, que van omplir l’auditori, van gaudir de les presentacions i ponències de figures com ara Celia Rubio, experta en finances personals; Uri Vyce, cofundador i CEO del web habitacion.com; Abel Peña, CSO de Bit2Me; Àlex Fusté, chief global economist d’Andbank; Anna Gener, CEO de Savills Barcelona; Pablo Gil, economista i divulgador espanyol; Maria Blanco, doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials, i, entre molts altres, Daniel Lacalle, economista cap de Tressis.

Andorra Economic Forum AEF
L’economista i professora universitària María Blanco

Marc Urgell, CEO d’Abast, que també va formar part dels panelistes a la taula d’emprenedoria, va valorar de manera molt positiva l’Andorra Economic Forum AEF, “un punt de trobada que permet connectar professionals de diferents sectors i respondre als interrogants que demanen els nostres temps. A més a més, no podem deixar de banda l’impacte positiu per a Andorra el fet de situar-la en el mapa com a una destinació oberta als negocis i la innovació”.