El ministre en funcions Jordi Gallardo obre la ‘Summit Art & Innovation’

La primera conferència de la cimera tecnològica ‘Summit Art & Innovation’ ha comptat amb la participació del ministre de Presidència, Economia i Empresa en funcions, Jordi Gallardo, que ha compartit escenari amb dos experts de l’àmbit financer i legal.

Fotos: SFGA/JAViladot

Jordi a Gallardo a la inauguració de la Summit a AndorraAquest matí, a l’Auditori Nacional d’Ordino, s’ha celebrat la primera de vàries conferències que tindran lloc al llarg d’aquest cap de setmana al Principat d’Andorra, en el marc de la cimera tecnològica i d’innovació ‘Summit Art & Innovation’, un espai en què diferents experts i panelistes intercanvien experiències, informació i opinions sobre la tecnologia Blockchain, els NFTs i la Big Data, però també d’altres temes com ara el luxe, l’estil de vida, la música, l’art i el disseny.

Jordi a Gallardo a la inauguració de la Summit a AndorraEl ministre de Presidència, Economia i Empresa en funcions, Jordi Gallardo, ha estat un dels participants de la taula rodona ‘Andorra. Lleis d’actius digitals’, una activitat que també ha comptat amb la participació de Carlos Aso, CEO d’Andbank, i d’Alain Uribeetxebarria, soci fundador d’Hereditas Advocats.

Jordi a Gallardo a la inauguració de la Summit a AndorraPlegats, han posat sobre la taula la tradició financera d’Andorra i l’estatus privilegiat que el país pirenaic ostenta al continent Europeu, en un context en què les noves tecnologies i l’auge dels actius digitals fan cada vegada més necessària una política d’Estat coherent i proactiva. En aquest sentit, la conferència també ha servit per a mostrar a l’audiència els avenços que ha Andorra ha aplicat per a legislar un camp que encara es manté inexplorat per diferents Estats del món, com és el cas dels actius digitals, un avantatge que podria posicionar el Principat com un punt d’interès per a aquells inversionistes que vulguin traslladar parcial o totalment les seves operacions al nostre país.

Descobreix el programa sencer de conferències aquí