(+Fotos) S’estrena un documental amb motiu del 50è aniversari de l’estació d’Arinsal

La producció audiovisual es diu ‘Arinsal, als peus de la Capa’ i va ser elaborat per les empreses andorranes Cítric, Glop de Blau i Duett. L’estrena d’aquest treball coincideix amb l’any del 50è aniversari de l’estació d’Arinsal, una iniciativa aleshores impulsada per l’empresari escaldenc Josep Serra.

Fotos: Xavi Pujol

El passat 23 de febrer, Cinemes Illa Carlemany va acollir l’acte d’estrena del documental ‘Arinsal, als peus de la Capa’, un treball que recull vint-i-cinc testimonis i il·lustra el naixement i l’evolució de l’estació d’Arinsal, actualment explotada i comercialitzada de manera conjunta amb la resta d’estacions d’esquí del país.

Arinsal, als peus de la CapaVa ser durant el Nadal del 1973 quan el Josep Serra i el seu equip treballaven en la instal·lació del telecadira d’Arinsal, un giny que, dos dies més tard, començaria a operar i donaria pas a una història que s’ha continuat escrivint al llarg dels últims 50 anys. Cristina Serra, neta del fundador de l’estació, va ser qui va tenir la idea de crear aquest documental, que compta amb la participació de personalitats com ara Marc Forné, excap de Govern; Jordi Torres, ministre de Turisme i Telecomunicacions en funcions; Joan Viladomat, empresari, i, entre altres, Josep Marticella, actual director general de Pal Arinsal.

Arinsal, als peus de la CapaA banda de la projecció a Cinemes Illa Carlemany, ‘Arinsal, als peus de la Capa’ s’exhibirà també al Teatre de les Fontetes, a la Massana, el pròxims 3 i 9 de març, a les 19.00 hores i a les 20.00 hores, respectivament. El 10 de març, s’emetrà a les 22.00 hores per RTVA.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment

S’estrena un documental amb motiu del 50è aniversari de l’estació d’Arinsal