(+Fotos) Els estius més agradables a la Borda del Pi

En un marc immillorable, la Borda del Pi va donar la benvinguda a l’estiu amb la inauguració del seu summer bar, pel qual van desfilar tota mena de còctels i aperitius. El passat 2 de juliol, aquest espai canillenc va fer penjar el cartell de ple absolut.

Fotos: César De Pablos

Estiu a la Borda del Pi

Viure-hi noves experiències, gaudir-hi de noves propostes gastronòmiques i trobar-hi inspiració gràcies a les meravelloses vistes, són tan sols algunes de les coses que es poden fer durant aquest estiu a la Borda del Pi, que el passat dissabte, 2 de juliol, va obrir les portes del summer bar, un espai ideal per prendre una copa o un còctel i compartir un moment agradable amb algú especial.

Música en directe a la Borda del piI així ho van fer tots els presents a aquella màgica tarda sabatina. Amb la presentació en directe del DJ Adrià Giner i del saxofonista Oscar SAX, les ganes de ballar no hi van faltar ni tampoc els somriures de tots els que van ser partícips de la trobada, en la qual van coincidir persones de totes les nacionalitats, algunes d’elles atretes pels paisatges andorrans o per les proves esportives acollides pel Principat durant aquell cap de setmana.

Borda del Pi
Idil·li gastronòmic

Els deliciosos canapès i aperitius de Sauleda by Júlia Onix van ser altres de les amenitats ben valorades pels presents, que no van deixar passar l’oportunitat de redescobrir la refrescant carta de còctels, en la qual hi ha una àmplia varietat de propostes que es podran provar de dimecres a diumenge, de les 12 a les 20 hores.

Borda del Pi

Mentrestant, com és costum, la Borda del Pi continuarà oferint l’habitual servei de restauració, de 13 a 16 hores, per al qual caldrà reserva prèvia a través del WhatsApp +376 343 413.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Els estius més agradables a la Borda del Pi

democrates andorra