‘Andorra la Vella en flor’, tot un èxit entre turistes i residents

14 estructures florals van embellir els principals carrers d’Andorra la Vella durant dues setmanes. Durant tot aquest període, milers de persones van aprofitar l’oportunitat d’emportar-se’n un bon record en forma de fotografia.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

Podríem dir que la Festa de la Primavera va servir de baròmetre per mesurar la bona rebuda dels atrezzos florals que han omplert de color i bellesa el carrer Callaueta i les seves travesseres, de manera que la resta d’indrets de la parròquia no es podien quedar a un costat.

El passat 1 de juliol va néixer ‘Andorra la Vella en flor’, un festival en què les flors són protagonistes amb 14 instal·lacions de gran format que donen la benvinguda als visitants de diferents punts emblemàtics de la capital, com ara la façana del Comú d’Andorra la Vella, la del Govern d’Andorra i la molt concorreguda plaça de The Cloud, on hi havia un espectacular vehicle Volkswagen Westfalia d’antany, d’aquells que es van fer famosos entre hippies i surfistes.

Tal com va succeir a la Festa de la Primavera, ‘Andorra la Vella en flor’ va donar el tret de sortida amb un espectacle temàtic itinerant, ‘Les Délicates’, que es va passejar des de la plaça Príncep Benlloch per tota l’extensió de l’avinguda Meritxell. Milers de persones, la majoria sorpreses i captivades per la singularitat d’aquest show, van enregistrar aquell moment amb els seus telèfons mòbils, mentre que altres visitants van participar en la visita teatralitzada ‘Bentham & Ventureta’, ambientada en el segle XIX, en la qual el George Bentham, un eminent botànic anglès de l’època, va ajudar les persones a descobrir la història i meravelles naturals del nostre país.