Els padrins d’Escaldes celebren les festes

Ja és un ús i costum que quan s’acosta el Nadal el comú d’Escaldes-Engordany reuneixi els padrins i padrines de la parròquia per celebrar el berenar tradicional. La sala del Prat de Roure es va omplir a vessar.

Berenar de Nadal de la Gent Gran
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

En total, en aquesta ocasió van ser unes 320 padrines i padrins les que es van aplegar a la sala del Prat del Roure en aquesta festa, una vetllada de companyonia i unió per donar la benvinguda a les festes de Nadal.

padrins d'escaldes-engordany
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

La consellera de Gent Gran i Infància, Sandra Tomàs, va adreçar unes paraules d’agraïment i reconeixement “per les aportacions passades i presents, de les dones i dels homes de la nostra parròquia, del nostre país, de tots vostès. Referir-se a la seva experiència és reivindicar el valor afegit que aporten tots vostès a la societat”. Sandra Tomàs també va recordar el paper que ha tingut la gent gran de la parròquia en l’elaboració de la sèrie documental “Cròniques d’Escaldes-Engordany”, un exercici de memòria viva de les tradicions o formes de vida de la parròquia al llarg dels darrers quaranta anys.

Sandra Tomàs amb padrins escaldes-engordany
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

Per últim, la consellera de Gent Gran també va agrair la implicació del personal del departament en totes les tasques realitzades durant l’any i es va mostrar molt satisfeta per la gran participació al berenar que, com és habitual, va acabar amb una sessió de ball.

Padrins d'Escaldes-Engordany Nadal
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany