L’equip de Dona Secret es reuneix per celebrar el Nadal

Tot l’equip del Grup Dona Secret es va reunir al restaurant Molí dels Fanals, a Sispony, per celebrar junts les festes de Nadal. Molt bon ambient i un excel·lent sopar van ser la tònica de la vetllada.

Josep Segura, Jean-Luc Herbert i César De PablosJosep Segura i Nelly Dedea, ànimes i responsables màxims del Grup Dona Secret van voler reunir els seus col·laboradors i les seves famílies al voltant d’una taula al restaurant Molí dels Fanals.

Nelly Dedea Dona SecretUn brindis amb xampany va tancar una vetllada on va regnar la bona companyonia i l’ambient nadalenc

Tothom va compartir una bona estona, en un ambient festiu i uns plats deliciosos. Primer es va servir un aperitiu, amb unes increïbles croquetes de formatge, i després cadascú va triar els plats de la carta que més s’adaptaven als seus gustos.

Mònica Llorens equip Dona SecretHi va haver qui va optar pel foie mi-cuit, d’altres cargols a la llauna, mentre que d’altres es decantaven per un esplèndid caneló de llamàntol. Els segons plats van ser majoritàriament de carn, amb filets de bou, costelles o plats cuinats de carn i peix. Les postres, com és habitual, van ser variades i de qualitat. Tot això regat amb grans vins de la Ribera del Duero i de Rueda. Un brindis amb xampany va tancar una vetllada on va regnar la bona companyonia i l’ambient nadalenc.

Olga Kuznetsova i la seva filla Agatha