Els Encants de Sant Antoni van recaptar 3.800 € a Escaldes-Engordany

El passat diumenge, dia 2 de febrer, es va celebrar la 42a edició dels Encants de Sant Antoni. També, un any més, i com ja és habitual, la subhasta de lots de productes andorrans va tenir lloc, a la plaça de l’església de Sant Pere Màrtir. La solidaritat dels escaldencs ha estat novament la protagonista  d’aquesta tradició centenària.

Fotos: César Vidal

Subhasta Encants de Sant AntoniEn total s’han subhastat 15 lots de diferents productes andorrans, majoritàriament procedents del porc i preparats per a l’ocasió i elaborats pels comerciants de la parròquia, on l’únic requisit era que fossin fets a mà i no fets industrialment. Del total dels lots, 13 es van subhastar a la manera tradicional, mentre que el penúltim es va fer mitjançant una rifa, amb butlletes venudes a 5 euros i l’últim es va rifar entre els fidels assistents a l’acte.

Subhasta Encants de Sant Antoni a Escaldes-EngordanyEnguany, com ja va passar en anys precedents, el mestre de cerimònia va ser Antoni Vidal, que com sempre va dirigir magistralment la subhasta. Va saber escalfar el gèlid ambient amb les seves poesies i va aconseguir treure 3.800 euros, de les butxaques del públic assistent, que passaran a mans de Càritas parroquial per ajudar a les persones que més ho necessiten.

Embotits als Encants de Sant AntoniUna vegada va finalitzar la subhasta, diferents agrupacions de l’Esbart Santa Anna, van delectar els assistents amb danses amb temàtica molt diversa. Tot seguit, tot el públic assistent va poder gaudir d’un abundant aperitiu, gentilesa del comú. Així, la parròquia continua amb una tradició molt arrelada, maca i solidària.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.