NAK Limusina, el seu conserge a la carretera

Comptar amb un servei de trasllats privats, capaç d’atendre acuradament les vostres necessitats, és sempre un element diferenciador i determinant a l’hora d’emprendre un viatge. NAK Limusina enalteix el veritable significat del servei de limusina, mentre gaudiu de la comoditat i la seguretat dels seus vehicles de luxe.

Fotos: NAK Limusina

Amb una filosofia d’autenticitat i proximitat, NAK Limusina s’ha convertit en l’empresa de referència al Principat d’Andorra, ja que, addicionalment, ofereix una atenció personalitzada per tal que cada viatger gaudeixi d’una experiència única i confortable amb la màxima discreció.

Flota de NAK LimusinaNAK Limusina és una empresa amb perspectiva i amb una trajectòria internacional comprovada, que combina la modernitat amb els valors tradicionals del luxe, sense deixar de banda l’esperit juvenil i innovador que la caracteritza. Actualment, compta amb una flota de tres vehicles Mercedes-Benz amb línia AMG 4Matic de l’any 2019, totalment equipats, perquè l’experiència del viatger sigui plaent. El primer, un Classe S Llarg 4Matic; el segon, un Classe E Estate 4Matic; el tercer, una furgoneta Classe V XL 4Matic, ideal per a famílies i grups de fins a 6 persones. Tots els vehicles inclouen connexió a Wi-Fi, tecnologia Bluetooth, per a connectar els vostres dispositius, endolls de càrrega, serveis d’aperitius, servei de benvinguda i altres detalls, que faran el vostre recorregut més amè.

Servei de NAK LimusinaPerò, si bé és important un vehicle confortable i segur, el xofer és la pedra angular del servei ofert per NAK Limusina. Tant si desitgeu gaudir d’un dia de compres a Barcelona o fer tours VIP per Andorra, com si requeriu un transfer als aeroports de Tolosa i Barcelona, els xofers de NAK Limusina seran els vostres conserges. Us podran portar a l’estació de l’AVE Lleida-Pirineus o a altres destins diferents, com ara Tarragona, Girona, Montpellier i Perpignan.

Cada moment és únic i irrepetible, i això és més que clar per a aquesta empresa d’origen japonès. Regits per una mil·lenària filosofia nipona, marcada per la frase “ichigo-ichie” (一期一会), que ens convida a respectar i apreciar cada oportunitat que se’ns presenta, el seu equip professional us brindarà una atenció satisfactòria perquè només us preocupeu per viure el moment.

A través del lloc web www.nak.ad, podreu reservar la vostra limusina, fer-vos membres per a gaudir de descomptes exclusius i començar a viatjar de la manera més exclusiva i còmoda possible.

Nina Harigai CEO de NAK Limusina
Nina Harigai. Directora/CAO de NAK Limusina