Èxit de convocatòria a la Pedalada Solidària ‘Capicor per la Infància’

El Pavelló Poliesportiu d’Andorra la Vella es va convertir en una gran sala de cycling amb motiu de la Pedalada Solidària ‘Capicor per la infància’, on 85 assistents van poder gaudir d’una masterclass molt completa, a càrrec de l’equip de monitors de Caldea.

Fotos: César Vidal

Pedalada Solidària Capicor per la infànciaLa música, les pedalades i unes quantes gotes de suor, van marcar la pauta durant una hora i mitja de masterclass, que va tenir lloc al Pavelló Poliesportiu d’Andorra la Vella, la seu del BC MoraBanc Andorra. El Juampi Gobbi i la Pili Martínez van oferir una completa sessió de cycling amb motiu de la Pedalada Solidària ‘Capicor per la Infància’.

Monitors de Caldea a la Pedalada Solidària Capicor per la infància85 participants es van aplegar a la pista del Poliesportiu, en una sessió única i plena d’energia, en benefici d’Unicef Andorra i, específicament, del programa d’atenció infantil integral que desenvolupa l’ONG a Bhutan. Enguany es va superar l’objectiu de 1.700 euros –xifra assolida a la primera edició de l’activitat–, en recaptar un total de 2.220 euros entre els participants i en donatius de l’anomenada ‘fila 0’. Tots els fons es destinaran íntegrament a Unicef Andorra.Equip Morabanc a la Pedalada Solidària Capicor per la infància

Entre les diferents personalitats que van prendre la bicicleta per a sumar-se a la iniciativa solidària, van destacar Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa; Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports; Justo Ruiz, secretari d’Estat d’Esports, i Rosa Gili, cònsol major d’Escaldes-Engordany. Gabriel Fernández, director de comunicació del BC MoraBanc Andorra; Gorka Aixàs, president del club nacional, i  Ibon Navarro, entrenador de la plantilla, també van aportar el seu granet de sorra a força de pedal.

La 2a edició de la Pedalada Solidària ‘Capicor per la Infància’ va ser possible gràcies a l’esforç conjunt dels comuns d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Encamp, així com del Centre Termolúdic Caldea-Inúu i del BC MoraBanc Andorra.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Pedalada Solidària Capicor per la infància al poliesportiu