Enric Castellet presenta el seu llibre envoltat de tots els seus incondicionals

Ahir al vespre, a la galeria del restaurant Mama Maria, Enric Castellet va presentar el seu primer llibre on fa un recorregut pels 12 anys d’història en els quals va dirigir la Ràdio i Televisió d’Andorra. El periodista Alfred Llahí, autor del pròleg del llibre, va ser l’encarregat de fer la presentació, davant d’un públic incondicional que li va donar suport i que el va sorprendre, ja que va desbordar les seves previsions inicials.

Alfred Llahí i Enric Castellet
Foto: César De Pablos

La publicació, que ja ha sortit a la venda i es pot adquirir a la llibreria la Puça i al quiosc Toni, supera les 200 pàgines i compta amb una cinquantena de fotos i un annex de 50 documents, principalment cartes, en les quals relata, des de les dificultats per a la creació de l’ens, fins als reptes més importants assolits durant la seva etapa i totes les dificultats i pressions que va haver de suportar durant el seu mandat al capdavant de RTVA.

Públic convidat a la presentació del llibre d'Enric Castellet
Foto: César De Pablos

La presentació del llibre s’ha fet coincidir amb la celebració del 25è aniversari del primer informatiu, tot un repte per als periodistes de l’època, ja que era la primera vegada que s’enfrontaven a una fita tan important. Però, el millor és que compreu el llibre i així podreu saber moltes més coses, no només de la història de RTVA, sinó també de l’ADN d’un país com el nostre.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdveniment al nostre Facebook.
Xavier Mujal i Enric Castellet
Foto: César De Pablos