Els escaldencs van desafiar el fred per assistir als Encants de Sant Antoni

El passat diumenge al matí, amb un ambient gèlid, es va celebrar la 41a edició dels Encants de Sant Antoni, a la plaça de Sant Pere Màrtir, a la parròquia d’Escaldes-Engordany. Aquesta tradició centenària, que té com a objectiu ajudar a Càritas parroquial, consisteix a subhastar lots de diferents productes andorrans, majoritàriament procedents del porc i preparats per a l’ocasió, que en aquesta oportunitat va arribar a un total de 15.

Subhasta Encants de Sant Antoni
Foto: Josep Segura

D’aquests lots, 13 es van subhastar a la manera tradicional, mentre que el penúltim es va fer mitjançant una rifa, amb butlletes venudes a 5 euros i l’últim es va rifar entre els valents assistents a l’acte.

Autoritats Comú d'Escaldes-Engordany Encants de Sant Antoni
Foto: Josep Segura

Enguany, com ja va passar l’any 2018, el mestre de cerimònia va ser Antoni Vidal, que com sempre va dirigir magistralment la subhasta. Va saber escalfar el gèlid ambient amb les seves poesies i va aconseguir treure 3.800 euros, de les glaçades butxaques del públic assistent, que aniran destinats a Càritas parroquial. També va tenir un moment per al record d’altres habituals d’aquesta celebració, que per malaltia o perquè ja no hi són entre nosaltres, no varen poder assistir a una cita obligada, any rere any.

Antoni Vidal i Nenes als Encants de Sant Antoni
Foto: Josep Segura

Una vegada va finalitzar la subhasta, diferents agrupacions de l’Esbart Santa Anna, van delectar els assistents amb danses amb temàtica molt diversa. Tot seguit, tot el públic assistent va poder gaudir d’un abundant aperitiu, gentilesa del comú.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Ball de l'Esbart Santa Anna als Encants de Sant Antoni
Foto: Josep Segura