Kanaola, la marca andorrana de bicis exclusives, inaugura un nou local

El passat divendres al vespre, es va inaugurar una botiga de l’exclusiva marca andorrana de bicicletes Kanaola. El local està ubicat al carrer de l’Aigüeta, 22, de la capital i compta amb una gran varietat d’exclusives bicicletes d’altíssim nivell, així com dels accessoris per a poder practicar aquest esport en qualsevol de les seves variants.

Bicicleta Kanaola
Foto: Nelly Dedea

Kanaola és una marca andorrana, que aplica als seus productes un segell d’identitat molt personal, adaptant cada bicicleta a les seves disciplines, amb la màxima qualitat i rendiment; però amb uns costos molt continguts. Cada bicicleta és un món, únic i connecta amb les sensacions del seu propietari, unes característiques que compten amb el segell de qualitat Andorra Proof.

Convidats a la presentació de Kanaola
Foto: Nelly Dedea

La firma andorrana ha comptat, per a poder evolucionar els seus productes, amb col·laboradors d’autèntic luxe, com ara María Ortega, Alejandro Cañas, Michele Sarzilla, Genis Grau o Francisco Fernandez, tot ells grans corredors en les seves diferents disciplines. És per això que, Kanaola pedala amb molta força, cap al camí de l’èxit, en aquesta important aventura empresarial.

Equip Kanaola amb David Millar
Foto: Nelly Dedea

A l’acte d’inauguració de les seves noves instal·lacions va assistir un nombrós grup de persones, entre les quals cal destacar l’exciclista professional David Millar, guanyador de diferents etapes del Tour de França, Giro d’Itàlia i la Vuelta a España, entre altres grans triomfs.

Presentació de David Millar a Kanaola
Foto: Nelly Dedea

El corredor britànic, propietari de la marca de roba esportiva CHPT3, que distribueix Kanaola per a Andorra, es va dirigir al públic assistent i va reconèixer que el client que visitarà Kanaola, és també el públic objectiu de la seva marca i que està molt content que Andorra s’estigui convertint en un dels centres mundials del turisme.

Soci de Kanaola
Foto: Nelly Dedea

Així que, no deixeu de visitar el nou showroom de Kanaola, perquè si després de veure aquestes imatges, no us apropeu a la nova botiga, és que no us agrada el ciclisme.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Públic a la presentació de Kanaola
Foto: Nelly Dedea