Escola de maquillatge Clarins a Gala Perfumeries

David García maquillador oficial de la casa Clarins va impartir, al llarg de quatre dies, un curs d’automaquillatge  a Gala Perfumeries.

David García Maquillador de Clarins
Foto: César De Pablos

Van ser quatre dies intensos, repartits en quatre torns diaris, els que han permès, a grups reduïts de 6 a 8 alumnes, aprendre a maquillar-se de forma natural per al dia a dia, gràcies a les orientacions i tutoria de David García, maquillador oficial de Clarins.

La sessió va començar per l’acció més bàsica i imprescindible per a la cura d’una pell perfecta: el desmaquillat en profunditat amb el tònic desmaquillant exprés per a tot tipus de pell.

Clienta a l'escola de maquillatge de clarins
Foto: César De Pablos

L’acció següent va ser la cura dels ulls, amb l’Extra Firming Yeux i, posteriorment, l’aplicació del sèrum: Double Sérum, un producte guanyador de prestigiosos premis de bellesa, que conté inigualables principis actius antienvelliment. Per passar després a la crema hidratant, adaptada a cada tipus de pell, com a requisit imprescindible per lluir una millor imatge.

Productes clarins a gala perfumeries
Foto: César De Pablos

Skin Illusion va ser la base de maquillatge escollida en la fase posterior, i per tal de fixar i aportar un to bronzejat a la pell, es va jugar amb les pólvores Bronzing Duo. Per als ulls, la base reparadora Éclat Minute Base Fixante Yeux, que allarga la permanència de l’ombra d’ulls i permet presentar una mirada descansada, va ser l’opció l’escollida. A continuació, la parpella mòbil dels ulls va agafar protagonisme amb el Stylo 4 Couleurs de Clarins, un llapis que conté 4 mines de diferents colors per a ulls i llavis, que permet delinear una ratlla al voltant d’aquesta i posteriorment difuminar-la amb un pinzell.

Noia provant pintallavis Clarins a Gala Perfumeries
Foto: César De Pablos

El maquillatge pels ulls es va completar amb la paleta d’ombres, d’edició limitada per a la primavera 2019, i va finalitzar amb la nova màscara de pestanyes Wonder Perfect 4D de Clarins, que aconsegueix una mirada perfecta en quatre dimensions: volum, longitud, curvatura i alta definició.

Prova de maquillatge clarins a gala perfumeries
Foto: César De Pablos

Per tal d’il·luminar la mirada i corregir les bosses i ulleres dels ulls, es va poder comprovar la utilitat de l’aplicació del corrector amb pinzell perfeccionador de Clarins. I ja per acabar, els llavis, amb el bàlsam Éclat Minute Base Fixante, que fixa el color de la barra de llavis, hidrata i allisa. Posteriorment, el pintallavis  Rouge Éclat, que conté una fórmula prodigiosa que cuida els llavis i aporta un color durador i una brillantor insuperable.

Un bon record i un taller didàctic que segurament recordaran i practicaran les nombroses assistents.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Maquillatge a Gala Perfumeries
Foto: César De Pablos