Europ-Auto, SA va presentar els Cupra, les noves joies de Seat

El concessionari de Seat a Andorra, Europ-Auto, SA va presentar divendres passat la nova marca de la matriu, que sota la denominació Cupra, eleva la categoria dels seus models Ateca i León, en les seves diferents versions, amb molta més potència (300 CV), disseny més aerodinàmic, els últims avenços en tecnologia, com ara el control intel·ligent; sistemes de seguretat d’avantguarda; un motor d’alt rendiment; colors exquisits i detalls decoratius que no passaran desapercebuts per a aquells que no es conformen amb qualsevol cosa.

Presentació oficial del Cupra Ateca a Seat Andorra
Foto: Nelly Dedea

Els clients i amics que van voler assistir a la presentació, entre els quals cal destacar el director general de Seat Espanya, Mikel Palomera; la 13 vegades campiona del món de trial i 5 d’enduro, Laia Sanz i la pilot andorrana, Amàlia Vinyes, entre altres;  van quedar gratament sorpresos en poder ser testimonis, de primera mà, d’aquests monstres de l’asfalt, que combinen esportivitat i elegància, potència i seguretat, un comportament que frega la perfecció, i els acabaments més impactants del mercat, com ara les pintures mate i metal·litzades, sigui en la versió berlina o familiar.

Laia Sanz amb el Cupra Ateca a Seat Andorra
Foto: Nelly Dedea

El model estrella presentat en aquesta ocasió va ser el CUPRA Ateca, un cotxe que destaca per la seva estètica esportiva, la seva tecnologia, seguretat i potència. Però, a banda del Ateca, el nombrós públic present també va poder gaudir d’altres models com ara, el Seat León Cupra R o el Seat Tarraco, autèntiques joies de l’asfalt.

Públic a la presentació del Cupra Ateca a Seat Andorra
Foto: Nelly Dedea

La presentació va ser molt amena i va comptar amb l’actuació d’un grup de dansa, música i còctels, a càrrec del Bar cocteleria 4iTres. També es va poder admirar el Seat León de competició, amb el qual l’Amàlia Vinyes està competint aquesta temporada. Tot un luxe pels amants del motor, però si no vàreu poder assistir, a Europ-Auto, SA us mostraran amb tot luxe de detalls aquestes joies, que ja podeu adquirir per a gaudir d’un estiu al màxim d’adrenalina.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Amàlia Vinyes amb el Cupra Ateca a Seat Andorra
Foto: Nelly Dedea

andorra a taula