(+Fotos) Exitosa Caminada Contra el Càncer 2023

La 10a edició de la Caminada Contra el Càncer, organitzada per ASSANDCA, amb el patrocini de Pyrénées Andorra, la Fundació Jacqueline Pradère i City Xerpa, va aplegar 1.500 persones, una xifra rècord que demostra, una vegada més, el tarannà solidari de la ciutadania i el seu compromís en la lluita contra el càncer.

Fotos: César De Pablos

Caminada contra el càncer 2023Malgrat el fred i l’amenaça de pluja, centenars de persones es van donar cita a la plaça del Poble d’Andorra la Vella, punt des del qual la Caminada Contra el Càncer 2023 va iniciar el seu recorregut en el marc d’una desena edició que va deixar un bon regust de boca.

Caminada contra el càncer 2023Unes 1.500 persones s’han comptabilitzat per part de l’Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA), que apuntava a batre rècords en aquesta cita solidària. I així va ser, malgrat que Josep Saravia, president de l’entitat, s’havia plantejat la possibilitat d’arribar als 2.000 participants. Si bé aquest objectiu ambiciós no es va aconseguir, la xifra d’enguany va superar els registres d’edicions anteriors, la qual cosa demostra la importància de l’activitat per als andorrans i residents que busquen aportar el seu granet de sorra en l’obtenció de recursos per a ajudar els afectats de càncer.

Caminada contra el càncer 2023Així, doncs, el passat 29 d’octubre, el cap de Govern, Xavier Espot, acompanyat pels cònsols majors d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, David Astrié i Rosa Gili, van fer el tall de cinta que va donar el tret de sortida a una jornada inoblidable per als seus participants.

Caminada contra el càncer 2023Al llarg dels 4 quilòmetres de recorregut, famílies, parelles, grups d’amics i fins i tot mascotes van omplir d’alegria els principals carrers de les parròquies centrals, coincidint amb el marc de la Fira d’Andorra la Vella.

Caminada contra el càncer 2023Si bé l’estimació de persones que es van sumar a la caminada és de 1.500 participants, l’organització assenyala que s’han venut unes 1.700 samarretes. Durant els pròxims dies, ASSANDCA donarà a conèixer la totalitat dels diners recaptats i, posteriorment, es farà l’acte de lliurament del xec corresponent a l’associació.

Caminada contra el càncer 2023Gràcies a la bona resposta del públic, l’organització veu amb bons ulls l’edició del 2024, amb la qual aspiren a fer una Caminada Contra el Càncer encara més grossa.

Moltes més fotos d’aquest esdeveniment aquí

(+Fotos) Exitosa Caminada Contra el Càncer 2023