(+Fotos) La castanyada popular d’Encamp reparteix més de 550 quilos de castanyes

A la plaça de l’Església del Pas de la Casa i a la de sant Miquel a Encamp, els veïns s’han aplegat per celebrar la festa popular.

Fotos: Elena Melgarejo

Castanyada popular d'Encamp 2023El comú d’Encamp ha repartit un total de 550 quilos de castanyes, durant el vespre d’avui, a la castanyada popular que ha tingut lloc a la plaça de Sant Miquel, a Encamp, i simultàniament a la plaça de l’Església del Pas de la Casa.

Castanyada popular d'Encamp 2023Els veïns s’han aplegat a les dues places, al voltant de les fogueres, preparades per l’ocasió, i que des de primera hora de la tarda han estat enceses per anar coent les castanyes que s’han repartit gratuïtament a tothom.

Castanyada popular d'Encamp 2023La castanyada és una festa popular amb una llarga tradició a la parròquia d’Encamp, i que any rere any, segueix aplegant una bona colla de persones per celebrar-la conjuntament.

Castanyada popular d'Encamp 2023La cònsol major, Laura Mas, ha agraït als tècnics comunals i a la comissió de festes, que també ha col·laborat en aquesta ocasió “s’ha d’agrair la feina de mantenir i seguir preparant una celebració popular com la castanyada, que cada any aconsegueix aplegar una bona colla de veïns per celebrar-la conjuntament”

Text: Comú d’Encamp

Gaudeix de moltes més fotos d’aquest esdeveniment aquí:

La castanyada popular d’Encamp reparteix més de 550 quilos de castanyes