La Rabassa-Naturlandia, escenari d’una exitosa Cursa Nocturna

Organitzada pel Nòrdic Esquí Club, la Cursa Nocturna va comptar amb la participació de 28 parelles, que es van aplegar a l’estació d’esquí nòrdic de La Rabassa Naturlandia, el passat dissabte, dia 13 de febrer. Gerard Palomo i Jordi Majoral van ser els guanyadors de la competició.

Fotos: Naturlandia · Instagram @mireia_codina

Cursa Nocturna Esquí La Rabassa Naturlandia

La pràctica d’esport i la realització d’activitats lúdiques, en el context de la pandèmia, s’han reprès amb certa normalitat, des d’ara fa uns mesos, de manera que la població ha pogut recuperar part de les seves rutines. En aquesta línia, però extremant les mesures de seguretat, el Nòrdic Esquí Club de La Rabassa no va deixar l’oportunitat d’organitzar la Cursa Nocturna, en relleu per parelles mixtes, una competició de caràcter popular quin objectiu va ser treure somriures als participants.

Cursa Nocturna Esquí La Rabassa Naturlandia

La part alta del Prat de Conangle, a l’estació d’esquí nòrdic La Rabassa-Naturlandia, va ser l’escenari on es va dur a terme la cita esportiva, que va aplegar 56 competidors, dividits en 28 parelles, que van haver de complir un recorregut de quatre voltes en un circuit establert per l’organització.

La parella formada per Gerard Palomo i Jordi Majoral va ser la més ràpida, mentre que Paula Martínez i Cesc Colell es van emportar la medalla de plata. Marc i Quim Grioche van pujar al podi en la tercera posició en aquesta cursa tradicional que, anys enrere, es feia a Conangle, però que, per situacions diverses, s’havia deixat de realitzar.

Cursa Nocturna Esquí La Rabassa Naturlandia

Malgrat que la mascareta va formar part de l’equació, excepte en els moments d’esforç físic, l’ambient va estar marcat per una inconfusible alegria, que només va ser compartida pels esportistes i organitzadors, ja que per raons sanitàries i de seguretat, es va restringir l’accés de públic a les zones de competició i de lliurament de premis.