L’Horòscop de febrer 2021

L’Horòscop de febrer 2021:
ÀRIES 21-03/20-04

Saturn et donarà l’energia que necessites per a córrer a tota velocitat i enfocar-te en el teu treball i les coses que, realment, són importants. Fins al dia 26 de febrer, les teves emocions estaran a flor de pell, per això, procura no actuar de manera impulsiva, ja que els teus impulsos et portaran a prendre decisions molt poc convenients per a tu. Cura amb la teva irritabilitat, ja que afectarà la relació amb la teva parella.

TAURE 21-04/20-05

Començaràs el mes sabent que tots els teus esforços han tingut la seva recompensa, però procura mantenir la paciència. Iniciaràs nous projectes en el pla laboral i conclouràs aquells que tènies pendents. És un mes ideal per a iniciar noves relacions i gaudir plenament de l’amor. Serà necessari que facis més activitat física i et posis en moviment per a mantenir ben alt els teus nivells d’energia.

BESSONS 21-05/21-06

Mes favorable per a tots els plans vinculats a l’àrea laboral. Les teves idees i projectes seran molt ben rebuts en l’esfera professional. Venus a Aquari, fins al dia 25 de febrer, afavorirà en gran manera la teva vida social i sentimental. Has de cuidar-te dels excessos alimentaris i d’alcohol. És recomanable que facis més activitat esportiva per a mantenir, de gom a gom, la teva energia i vitalitat.

CRANC 22-06/22-07

Obtindràs el reconeixement professional que estaves esperant, des de fa alguns mesos. Les noves relacions socials que estableixis, durant el mes de febrer, t’aportaran importants beneficis a llarg termini. Serà necessari que estiguis atenta a les oportunitats que vagin sorgint al teu voltant i que no les desaprofitis.

LLEÓ 23-07/22-08

La teva prioritat durant el mes de febrer, i la resta de l’any, serà el teu treball. Febrer es presenta com el mes idoni per a llançar-se a la recerca de nous projectes, però per a aconseguir-lo serà necessari que segueixis en moviment i disposada a donar-ho tot. És un mes ideal per a posar en marxa la dieta i deixar enrere els excessos de les festes.

VERGE 23-08/21-09

En el terreny laboral no hi haurà grans canvis, tot es mantindrà al mateix ritme que el mes anterior. Serà un mes ideal per a planificar les teves despeses anuals i organitzar les teves finances. Gaudeix del teu temps lliure per a compartir amb la família i amics. No descuidis la teva relació de parella.

BALANÇA 22-09/22-10

Serà un mes en què, a poc a poc, t’aniràs adaptant als nous canvis que porta el 2021. Els teus esforços en el treball seran reconeguts. Procura estalviar i no gastar en excés. Hauràs de trencar amb la rutina i incorporar nous hàbits alimentaris i esportius. Gaudeix de la calor de la teva llar i l’amor de la teva família.

ESCORPÍ 23-10/21-11

Prepara’t per a assumir nous reptes. Serà un bon any per a donar a llum nous projectes que portaran prosperitat econòmica a la teva vida. Medita cada pas que facis i no prenguis decisions precipitades. Para atenció als senyals del teu cos i no descuidis la teva salut amb excessos. Procura mantenir la calma i no discutir més del compte. Mantingues en equilibri les teves emocions.

SAGITARI 22-11/22-12

Febrer serà un excel·lent mes per a les teves finances, però no has de descuidar les teves relacions familiars. Pot ser que aquest mes es multipliquin els conflictes i malentesos amb alguns familiars. Evita les discussions perquè només et portaran disgustos i maldecaps. Canalitza les tensions de la teva rutina realitzant activitat física.

CAPRICORN 23-12/22-01

Comença una etapa amorosa plena de felicitat. Arriben molt bones notícies en el pla afectiu. Per a tots aquells nadius que estaven buscant ampliar la família, febrer serà un mes ideal per a començar amb la cerca. No descuidis les teves finances ni el teu treball. Sorgiran noves oportunitats que portaran molta prosperitat per al teu futur.

AQUARI 22-01/21-02

Moment per a prendre’t un temps i reflexionar sobre el teu comportament en aquests últims mesos. No tinguis por i no siguis tan autocrítica amb tu mateixa. És hora d’enfrontar-te a nous desafiaments. Pot ser que, durant el mes de febrer, si no tens treball ho aconsegueixis o canviïs d’empresa. El rumb de la teva vida canviarà, però procura controlar els teus nivells d’estrès.

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Serà un mes per a prendre decisions, que portaran importants canvis en la teva vida. En l’àmbit professional aconseguiràs l’ascens i l’augment salarial que tant estaves desitjant. El teu cercle social s’expandeix a nous horitzons. Sorgeixen possibilitats de concretar alguns viatges per treball. No malgastis cap oportunitat.