Falten pocs dies per a la cimera d’experts en innovació i Blockchain

Del 23 al 26 de febrer, Andorra acollirà la ‘Summit Art & Innovation’, un esdeveniment en què participaran nombroses comunitats i empreses especialitzades en tecnologia Blockchain, Big Data i altres camps de la innovació.

Conferències, taules rodones i altres activitats seran el punt fort d’aquesta cimera que promet atansar les últimes novetats tecnològiques a un públic d’alt perfil, no només interessat pel Blockchain, NFT i Big Data sinó també en les experiències de luxe, lifestyle, música, art i disseny.

El tret de sortida de les conferències el donaran el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo; el CEO d’Andbank, Carles Aso, i el soci fundador d’Hereditas, Alain Uribeetxebarria, el pròxim 23 de febrer a l’Auditori Nacional, mentre que també se celebrarà una jornada organitzada per Andorra Business.

Entre els temes a tocar per diferents experts i panelistes, figura la necessitat d’incorporar la Blockchain a les institucions bancàries, el desenvolupament de mesures per a promoure la ciberseguretat i fins i tot temes tan disruptius com el metavers.

Com a part de la cimera, Andorra també viurà la Summit Sound City, una activitat musical amb una proposta molt diferent perquè tots els assistents puguin gaudir d’una estona distreta i divertida mentre fan networking amb altres professionals del sector. A més a més, hi haurà un festival de cloenda OFF Summit, que se celebrarà al 25 de febrer a partir de les 22 hores al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

Coneix molt més detalls de la ‘Summit Art & Innovation’ i compra les teves entrades a www.summitevent.io