La Festa Major d’Encamp amb els nens com a protagonistes

Els més petits d’Encamp van gaudir d’un parell de dies inoblidables, amb campionats de ciclisme, concursos, inflables i altres sorpreses.

Fotos: Comú d’Encamp

Sí, els pares, els avis i altres adults, també hi van tenir el seu lloc a la Festa Major d’Encamp, on van celebrar el concurs de pesca als Cortals d’Encamp (al pont del Rigoder) o el ball de nit amb Zamba Show, però els nens van ser els principals protagonistes de les jornades festives.

El Prat Gran va acollir el Campionat d’Andorra de ciclisme infantil, amb tota la família com a espectadors d’excepció. Però, al mateix temps, la plaça dels Arínsols s’omplia de nens ansiosos per saltar al Junglepark inflable, un dels espais més concorreguts; ja que molt a prop van tenir lloc, el divertit espectacle infantil d’Albert Show i la refrescant festa de l’escuma.

Els espectacles Cataplum i Anima’t i balla, també van rebre un gran nombre de visitants de totes les edats, però una de les activitats més divertides va ser el ral·li sorpresa del jovent, on s’hi va apreciar l’esperit competitiu de la joventut encampadana.

La ballada de sardanes, amb la presència de la Cobla Vents de Riella, no va decebre ningú, en especial a tots aquells que estimen les arrels de les tradicions andorranes. Per la seva part, les autoritats del comú i els membres de la Comissió de Festes d’Encamp, van retre homenatge a Isidre Torres i Carmen Cabrera, ambdós de 90 anys, per ser els padrins més grans de la parròquia.