(+Fotos) Florabloom Eau de Toilette i Florabloom Eau de Parfum, les noves incorporacions de Guerlain

El passat 10 de maig, el Centre Júlia va acollir un taller exclusiu organitzat per la marca Guerlain per presentar les seves noves fragàncies, Florabloom Eau de Toilette i Florabloom Eau de Parfum. Com és habitual, l’esdeveniment va comptar amb l’assistència d’una vintena de clientes, que van tenir l’oportunitat de descobrir aquestes dues noves incorporacions a la col·lecció de Guerlain.

Fotos: Noelia Farias

Les dues fragàncies de Guerlain representen una fusió perfecta entre elegància i natura, pensades per a les dones que busquen destacar amb una aroma distintiva i sofisticada. El Florabloom Eau de Toilette es caracteritza per la seva frescor i lleugeresa, ideal per a ús diari. Aquesta fragància s’obre amb unes notes de sortida vibrants, que combinen la frescor de la bergamota amb un toc subtil de mandarina. Al cor de Florabloom Eau de Toilette es troba un bouquet floral exquisit amb roses i lliris del vall, que aporten una feminitat delicada i encisadora. Finalment, les notes de fons de sàndal i almesc deixen un rastre suau i persistent que acompanya discretament al llarg del dia.

D’altra banda, Florabloom Eau de Parfum és una fragància més intensa i evolvent, ideal per a ocasions especials. Les seves notes de sortida estan dominades per l’essència de gessamí i flor de taronger, que proporcionen una primera impressió rica i captivadora. Al cor, el perfum es desenvolupa amb acords de peònia i rosa búlgara, oferint una experiència olfactiva complexa i seductora. Les notes de fons de vainilla i pàtxuli donen profunditat i caràcter a la fragància, fent-la perdurable i inoblidable.

Ambdues fragàncies de la col·lecció Florabloom han estat creades amb ingredients d’alta qualitat, seleccionats meticulosament per oferir una experiència sensorial única.

Però, la presentació de les fragàncies va ser només una part de l’experiència. Les assistents també van gaudir d’un taller de flors a càrrec de l’equip d’E-Natúram, que va ensenyar a crear preciosos rams inspirats en les notes florals de les noves fragàncies. A través d’aquesta activitat, les clientes de Júlia van conèixer de prop els ingredients i la inspiració darrere de Florabloom, mentre creaven els seus propis arranjaments florals.

Durant la jornada, les clientes també van poder interactuar amb els experts de Guerlain, que van explicar detalladament el procés de creació de les fragàncies i van oferir consells personalitzats per a l’ús dels nous productes.

En finalitzar el taller, les clientes es van emportar els seus propis rams de flors i un detall de la marca. Amb aquest esdeveniment, el renovat Centre Júlia inaugura una nova temporada d’afterwork perquè les seves clientes puguin gaudir de les millors marques, amb les quals treballa l’establiment. Descobreix els nous espais de Júlia Centre a l’avinguda Carlemany 115, Escaldes-Engordany.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Florabloom Eau de Toilette i Florabloom Eau de Parfum, les noves incorporacions de Guerlain