(+Foto) Foreo, protagonista dels Beauty Days de Pyrénées

La firma escandinava va presentar les últimes novetats de Foreo en el marc dels Beauty Days de Pyrénées, una cita que uneix a tots els amants de la bellesa i la cosmètica. La sessió va tenir lloc a la botiga Ofelia, en un ambient càlid i acollidor.

Fotos: César De Pablos

Beauty Days de Pyrénées amb FOREODesprés d’iniciar la campanya el 5 d’octubre passat, la primera sessió dels Beauty Days va tenir lloc tan sols quatre dies després, amb la marca Rituals. Però l’acció no es quedaria aquí, ja que Pyrénées va convidar representants de prestigioses firmes com ara Sisley, Elisabeth Arden, Medik8, Kenzo i Filorga, perquè presentessin les darreres novetats als clients més fidels dels Grans Magatzems. La marca sueca Foreo, per descomptat, no es va quedar fora d’aquesta festa de la cosmètica i la bellesa.

Beauty Days de Pyrénées amb FOREOAixí, doncs, el passat 18 d’octubre, a Ofelia, Mariana Guerra, cap de desenvolupament de negoci de Foreo per a Espanya i Portugal, va oferir un taller carregat de novetats perquè clientes assídues i novells coneguessin els trets diferenciadors de la firma escandinava, famosa pels seus productes de cura i neteja de la pell.

Beauty Days de Pyrénées amb FOREOEl model Luna, un dels més famosos i característics de la marca, va ser un dels primers a ser provats per les convidades. El model Luna 4 Plus, concretament, va causar molt bones impressions en incorporar una tecnologia LED pròxima als infrarojos amb microcorrents que resulten beneficioses per a pells més madures.

Beauty Days de Pyrénées amb FOREONo obstant això, el Bear Mini, un dispositiu pensat per a la tonificació de zones propenses a l’aparició d’arrugues, també va despertar l’interès de les clientes, que van tenir l’oportunitat d’explorar, entre altres productes, el model Espada, un dispositiu que Foreo va crear per a tractar l’acne i que, amb llum LED blava de qualitat professional, és capaç de donar resultats molt favorables.

Beauty Days de Pyrénées amb FOREOAl llarg dels Beauty Days de Pyrénées, que acaben el pròxim 22 d’octubre, el públic s’ha pogut beneficiar d’un 20% de descompte en diferents productes de perfumeria i parafarmàcia, en exclusiva amb la targeta My Pyri.

Gaudeix de moltes més fotos aquí

Beauty Days FOREO