(+Fotos) Generositat i alegria: la Creu Roja Andorrana organitza un dinar per a la gent gran a Os de Civís

Divendres 28 de juliol, la Creu Roja Andorrana va organitzar un entranyable dinar de germanor al restaurant de l’Hotel Os de Civís per als usuaris del CenCRA i del Centre Major de Sant Julià de Lòria. Un dia ple d’emocions, rialles i abraçades que va permetre a la gent gran sortir de la seva rutina diària i gaudir d’una diada inoblidable.

Fotos: Elena Melgarejo

Usuaris de la creu roja jugant al Bingo a Os de Civís

La jornada va tenir lloc al pintoresc restaurant de l’Hotel Os de Civís, que va obrir les portes per acollir als convidats especials, 35 usuaris del CenCRA i 7 del Centre Major de Sant Julià. La solidaritat i l’amor van ser els protagonistes de la jornada gràcies a l’admirable tasca de la Creu Roja Andorrana.

Usuaris de la creu roja jugant al Bingo a Os de Civís

El dia va començar a les 12 del migdia, quan un autocar i tres ambulàncies de la Creu Roja van transportar amb seguretat i comoditat als convidats fins a Os de Civís. Un cop a l’interior de la recepció de l’hotel, les rialles i les converses ompliren l’ambient, mentre els voluntaris de la Creu Roja preparaven el material per jugar al bingo. Un avi amb una veu poderosa va ser l’encarregat de cantar els números, i la seva habilitat va arrancar somriures i aplaudiments entre els assistents.

Usuaris de la creu roja jugant al Bingo a Os de Civís

Després de jugar al bingo, els assistents es van traslladar al menjador, on els esperava un àpat deliciós. Pa amb tomàquet, escudella, embotits i amanida van ser els entrants que precediren una graella de carn a la brasa. La taula es va convertir en un lloc de trobada, on les converses i les rialles van omplir l’aire amb alegria contagiosa. Les postres van posar la cirereta final a la jornada, amb una varietat de delícies que van fer que tots es llepessin els dits.

Usuaris de la creu roja jugant al Bingo a Os de Civís

La feina del voluntariat va ser exemplar i indispensable en tot moment. Des de l’inici fins al final de la jornada, els voluntaris i les voluntàries de la Creu Roja Andorrana van estar molt atents al benestar de la gent gran. La dedicació i l’afecte que mostraven va ser un testimoni commovedor dels valors i la importància dels actes altruistes, que van fer que la jornada fos una experiència realment especial per a tots els assistents.

Usuaris de la creu roja jugant al Bingo a Os de Civís

El dinar va estar ple de moments emocionants, abraçades, i fins i tot alguna llàgrima d’alegria. Per a la gent gran, aquest dia va ser un respir d’aire fresc i una oportunitat per sortir de la seva rutina diària. La Creu Roja Andorrana va aconseguir no només brindar un dinar exquisit, sinó també crear un ambient ple de calidesa humana i solidaritat, un exemple perfecte de com petites accions poden crear grans moments d’emoció i felicitat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Generositat i alegria: la Creu Roja Andorrana organitza un dinar per a la gent gran a Os de Civís