(+Fotos) Govern tanca, ara sí, el seu organigrama polític

Amb el nomenament de Noëlia Souque, Marc Cornella i Cristina Pérez com a secretaris d’Estat, Xavier Espot dona per tancada la composició de l’Executiu andorrà. L’acte oficial de jurament va tenir lloc a la seu administrativa del Govern, el passat 17 de juliol.

Fotos: César De Pablos

La llicenciada en Dret Internacional i Europeu, màster en Dret Internacional i màster en Diplomàcia de la Unió Europea pel College of Europe, Noëlia Souque, assumeix com a secretària d’Estat d’Afers Financers, el càrrec que depèn del Ministeri de Finances que encapçala Ramon Lladós.

Noëlia Souque,

Per la seva banda, Marc Cornella, fins a mitjans de juliol adjunt a la direcció de relacions humanes a Crèdit Andorrà, i també responsable d’àrees similars a Vall Banc, BPA i el Comú d’Andorra la Vella, és el nou secretari d’Estat de Funció Pública, adscrit a la cartera d’Afers Socials i Funció Pública que gestiona Trini Marín.

Marc Cornella

Finalment, l’organigrama polític tanca amb la incorporació de Cristina Pérez, llevadora referent de maternitat del SAAS, qui serà la secretària d’Estat de Salut del ministeri de Salut que encapçala Helena Mas. Val a dir que Pérez també ha format part de la junta directiva del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers d’Andorra.

Cristina Pérez

Durant l’acte de jurament, Xavier Espot, cap de Govern, va destacar la idoneïtat de cada personalitat per als càrrecs designats. Així mateix, tal com va saber transmetre als ministres i secretaris nomenats amb anterioritat, els va instar a “saber escoltar i implicar la ciutadania” en les accions i decisions preses en les seves respectives secretaries d’Estat.