(+Fotos) La Serenalla es consolida amb una cinquena edició multitudinària

Del 13 al 16 de juliol, el Prat del Colat va rebre la visita de centenars de persones que van gaudir de l’oferta lúdica, gastronòmica, musical i comercial de La Serenalla Market, cita organitzada pel Comú de La Massana, que enguany va mostrar la seva cara més enfortida gràcies a un molt complet programa d’activitats.

Fotos: Xavi Pujol

La Serenalla Market 2023

El nombre d’estands de La Serenalla va créixer un 15% respecte a l’edició de l’any anterior, un fet que va ser palpable en transitar pel Prat del Colat, a La Massana, durant el cap de setmana que va restar obert aquest mercat polivalent que va aconseguir atraure-hi més 20.000 visitants.

La Serenalla Market 2023

Dividit en espais temàtics com ara la ‘zona platja’, la ‘zona camp’, food trucks, mercat vintage, mercat de proximitat, gastronomia, carpes i una àrea dedicada a associacions i altres entitats, La Serenalla es va refermar com un revulsiu de la parròquia massanenca capaç d’adaptar-se a tots els gustos i edats, oferint des d’una variada oferta comercial i d’artesanies fins a diferents opcions culturals, artístiques i d’oci.

Els espectacles del DJ Miqui Puig i Lisa Rose van ser els més multitudinaris de l’oferta musical de La Serenalla

La Serenalla Market 2023

L’Àgora Sostenible, un espai de reflexió i debat creat per a tractar temes d’actualitat, va tornar a ser un element clau de la cita, en servir de plataforma per a mantenir converses sobre l’impacte de l’economia circular en les persones i les empreses, sobre l’impuls de la cultura a través de la coordinació i les xarxes, i, entre altres tòpics, fórmules per a aprendre a escoltar el nostre cos per a gaudir de bona salut.

La Serenalla Market 2023

Val a dir que, per descomptat, comptar amb projeccions ‘a la fresca’ de Cinemes Illa Carlemany i amb la bona música d’agrupacions com ara Vibrand, DJ Lisa Rose, Luand i altres més, va ser un bon al·licient perquè tothom s’ho passés d’allò més bé. Tampoc no hi van faltar els tallers infantils i de manualitats, les sessions de ioga i de banys de bosc i tantes altres activitats que van fer que massanencs i visitants gaudissin d’un cap de setmana estival marcat pels bons temps.

Gaudeix de moltes més fotos aquí

La Serenalla es consolida amb una cinquena edició multitudinària