(+Fotos) Reeixida cinquena edició del Trial Summer Camp

Una vintena de joves van prendre part de la cinquena edició del Trial Summer Camp, organitzat per la Federació Motociclista d’Andorra. La cota 1.600 de Naturland va ser el centre neuràlgic dels entrenaments i les sessions de preparació física.

Fotos: Noelia Farias · Elena Melgarejo

Del 12 al 16 de juliol, els joves trialers van fer una mitjana diària de 5 hores d’entrenament amb motocicleta, a la zona de Naturland, on tampoc van faltar les sessions de preparació física, ni de mecànica de moto. A banda de millorar els seus coneixements i habilitats en la disciplina, durant la seva estada, els participants, també van poder gaudir d’altres activitats recreatives com ara piscina, cinema, dinars i sopars, per compartir un moment de germanor entre tot l’equip.

A la darrera edició del Trial Summer Camp no li va faltar res. Els millors pilots del món en la seva especialitat com ara Gabriel Marcelli i Toni Bou, van ser-hi presents per compartir les seves experiències i coneixements amb els joves trialers.

Toni Bou, el 32 vegades campió del món de Trial, va valorar molt positivament l’experiència viscuda amb la base. “M’agrada participar, tot i que pel calendari que tenim sempre és una mica complicat. Crec que el campus és una gran iniciativa de la Federació Motociclista Andorrana. Cada vegada es veuen més nanos joves amb moltes ganes d’aprendre. Els organitzadors ho fan molt bé i li posen molta il·lusió, per això hauria de continuar molts més anys”, va assenyalar el pilot català.

Per la seva banda, Laia Clascà, vicepresidenta de la FMA i coordinadora del campus, també va fer un balanç satisfactori de la cinquena edició del campus, i va recordar que el Trial Summer Camp és una gran aposta de la Federació Motociclista Andorrana per promoure la disciplina esportiva, i també per a contribuir, a través de l’esport, a la formació dels joves pilots en valors com ara la tolerància, el respecte, la confiança, l’esforç de superació, l’autogestió i sobretot, el treball en equip.

Totes les fotos del Trial Summer Camp 2023 aquí 

Cinquena edició del Trial Summer Camp