(+Fotos) Tornen els dijous d’afterwork al Centre Júlia

De la mà de Serge Lutens, les instal·lacions del Centre Júlia a Escaldes-Engordany, es van convertir, una vegada més, en l’epicentre d’un nou afterwork que va fer gaudir al públic d’un maridatge entre les millors fragàncies de la marca i els còctels més exclusius.

Fotos: Noelia Farias

El passat 12 de maig, el Centre Júlia va acollir el primer afterwork del 2022, després de gairebé dos anys de pandèmia, amb el qual va apropar als assistents algunes novetats de la casa de perfums Serge Lutens.

Adela Sánchez, formadora de les fragàncies del grup Shiseido, va ser l’encarregada de submergir al públic en les tres noves fragàncies de la col·lecció Matin Lutens, a través d’un recorregut olfactiu i gustatiu, que va tenir com fil conductor l’aigua i la frescor. Matin Lutens és una nova línia de la casa francesa que té una estètica i puresa molt sòbria i que evoca la senzillesa d’un ritual centrat en l’essencial de cada matí: aigua, bany i una mica de perfum.  Algunes d’aquestes aromes evoquen records de la infantesa que el seu creador, Serge Lutens, mai va poder oblidar.

Segons Adela Sánchez, les aromes estan íntimament vinculades a les nostres emocions, records i somnis. Per això, per trobar una fragància que ens representi, s’ha d’explorar les aromes obrint tots els sentits i això és justament el que va fer el públic durant la jornada del dijous al Centre Júlia. A través de tres còctels preparats per Deiler, els assistents van explorar en el seu interior algunes sensacions causades per les aromes de Serge Lutens.

La nova col·lecció de Serge Lutens està formada per 3 fragàncies, la primera, Parole d’eau, un perfum profund, íntim i etern, però que alhora pot ocultar una fragància profunda i discreta, una composició original i moderna que acaba amb el mite de l’aigua sense olor. La segona, L’Eau Serge Lutens, ens convida a renovar la nostra connexió amb un món on el veritable luxe es materialitza, especialment en la puresa i finalment, per Dans le bleu qui pétille, una fragància sensual i fresca com un bany de mar l’estiu.

Fragàncies intenses amb accents ‘proustianos’ i records olfactius convertits en perfum, això és Serge Lutens , que durant més de 20 anys ha concebut creacions olfactives que s’han convertit en llegendàries, recreant històries excepcionals.

Nascut el 14 de març de 1942, Serge Lutens ha estat, durant anys, l’home darrere de la imatge internacional de marques de bellesa com ara Dior i Shiseido.  L’any 1992, va llançar Féminité du bois, la primera fragància unisex que va ser tota una revolució i l’any 2000 va llançar la seva pròpia marca, Serge Lutens. Ambre Sultan, Serge Noire, La fille de Berlin … Totes les seves creacions olfactives, que sumen més de 80 fragàncies, són reconegudes en l’actualitat com una perfumeria excepcional. Descobreix-les a Perfumeria Júlia.