(+Fotos) Càlida trobada de Martina Klein amb les clientes de Lo de Manuela

Inspirades en les vivències de cada viatge, les col·leccions de Lo de Manuela són un testimoni perdurable que està ben ancorat en sensacions molt íntimes. Precisament d’aquestes sensacions va poder conversar Martina Klein amb les clientes de la marca, en una distesa i càlida trobada celebrada a la sala VIP de Pyrénées Andorra.

Fotos: César De Pablos

Martina Klein presentant Lo de Manuela a Pyrénées Andorra

“Els viatges que ens defineixen poden ser externs, a un lloc específic, o interns, també a records o moments històrics”, explicava la Martina Klein, ànima de Lo de Manuela, en el marc d’una presentació íntima i agradable amb part de la seva clientela, a les quals va compartir els valors de sostenibilitat i de slow living que defineixen la marca.

Martina Klein presentant Lo de Manuela a Pyrénées Andorra

L’estrena de Lo de Manuela al nostre país es remunta a l’any passat, quan Pyrénées Andorra va inaugurar un córner que fa relluir les peces més destacades i icòniques d’una firma que ja és present a 19 països de manera orgànica, ja que, com bé apunta la també presentadora de televisió, “la gent ha sabut reconèixer el nostre esforç per tornar-li l’ànima a cada objecte” i sortir de la voràgine del consumisme.

‘Cap Sa Sal’, ‘Renéixer’ i ‘Àfrica’ són les col·leccions de Primavera-Estiu proposades per Lo de Manuela per al 2022

Martina Klein presentant Lo de Manuela a Pyrénées Andorra

A partir d’aquest leitmotiv, Lo de Manuela, de cara a la temporada Primavera-Estiu 2022, ha volgut fer èmfasi en tres col·leccions que proposen tres viatges diferents, cadascú amb les seves emocions inherents i una personalitat inconfusible. ‘Cap Sa Sal’, en primer lloc, esdevé una oda als “capvespres vermells”, a la simplicitat, a deixar-se captivar pels estius eterns i per la inspiració del Mediterrani. Aquests valors els veiem traduïts en peces tèxtils de cotó rentat, que juguen amb el blanc com a to de base i l’ocre, camel, mostassa, terracota i taronja com a colors d’accent, tot i que podem trobar peces completament cobertes d’aquestes tonalitats.

Martina Klein presentant Lo de Manuela a Pyrénées Andorra

‘Renéixer’, la segona de les col·leccions presentades, evoca l’enyorança, l’anhel d’una visita desitjada, d’un retrobament necessari. Martina, justament, recordava la importància de renéixer i trobar un moment de llum després de la pandèmia, sense la calidesa del contacte amb els éssers estimats. El tèxtil d’aquesta sèrie és el pur lli rentat, amb una paleta clara i desgastada, perfecta per a l’estiu. Al cap i a la fi, és renéixer després de l’hivern.

Inspirada en la bellesa i l’exuberància del Serengueti, ‘Àfrica’ és una porta d’entrada a descobrir la vida silvestre tanzana, amb peces tèxtils de pur lli rentat, estampades amb zebres, grans felins i altres animals, així com delicades i precioses peces de vaixella de Porcellana de Limoges, també amb les figures de la fauna, rematades amb un fil d’or pintat a mà.

Martina Klein presentant Lo de Manuela a Pyrénées Andorra

Després d’una presentació molt amena i un piscolabis molt oportú, Martina i les seves clientes van descobrir de primeríssima mà les peces que donen vida a les tres col·leccions, al córner que Pyrénées Andorra exhibeix a la 3a planta dels Grans Magatzems.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Càlida trobada de Martina Klein amb les clientes de Lo de Manuela