Francisco Sánchez converteix el Mama Maria en un mar d’energies

Ahir al vespre, al restaurant Mama Maria, es va presentar l’obra del pintor extremeny, resident a Andorra, Francisco Sánchez, que sota el títol “Aigua i llum” ens va oferir una proposta molt personal en què l’aigua, el moviment i la llum, són els autèntics protagonistes de la mostra. Sánchez utilitza la tècnica del carbonet per plasmar en les seves creacions els canvis emocionals que experimenta en tot moment i així ens ho va manifestar: “La meva obra reflecteix el meu estat d’ànim en el moment en què estic creant. Si estic tranquil, el mar està en calma però, si estic molt excitat, la meva pintura ens mostra un mar força més violent perquè connecta amb el meu interior i plasma el que sento quan estic pintant. Però, el més important és que no necessito el color perquè tothom pugui captar la llum o la força que irradia cada obra, amb una tècnica molt personal transmeto el que vull que el públic percebi”.

Pintures del Francisco Sánchez
Foto: Nelly Dedea

Sánchez va realitzar la seva primera exposició quan només tenia 15 anys, per tant, ja fa 40 anys que realitza mostres individuals o col·lectives arreu del món i, a més a més, compta amb importants premis com ara el ‘Penagos’ de dibuix, el ‘BMW’ de pintura o l’“Ynglada-Guillot”.

Convidats a l'exposició de Francisco Sánchez
Foto: Nelly Dedea

Ara, el podeu gaudir a la galeria d’art del restaurant Mama Maria, del 28 de juny al 30 d’agost d’enguany.  Però, si ho preferiu, també podeu adquirir alguna de les seves exclusives creacions, tal com van poder fer ahir alguns privilegiats, d’entre el gran nombre de visitants que es van aplegar al Mama Maria, per contemplar i adquirir alguna d’aquestes preuades peces.

Francisco Sánchez i convidades
Foto: Nelly Dedea

La mostra va comptar amb un valor afegit com ara, un tast de vins i caves de ‘Clàssic Vins’, així com un extraordinari pica-pica, servit pel restaurant Mama Maria.

Gaudeix de totes les fotos d’aques esdeveniment al nostre Facebook.
Públic al Mama Maria
Foto: Nelly Dedea