L’Horòscop de juliol: equilibri i tranquil·litat

L’Horòscop de Juliol:
ÀRIES 21-03/20-04

Aquest serà un mes molt tranquil, tant pel que fa al vessant afectiu com econòmic. Per tant, és un moment adient per solucionar problemes o conflictes, sobretot familiars, que refermaran encara més els vostres lligams. Amb tot, cal controlar els teus impulsos irracionals, perquè podrien complicar un mes molt positiu per a vosaltres.

 

TAURE 21-04/20-05

Estàs en un moment molt propici per afrontar amb èxit els temes relacionats amb l’amor i les amistats. Si persegueixes un amor impossible es pot convertir en possible però, si tens parella, pots consolidar, encara més aquesta relació. En el terreny laboral tindràs molta sort.

 

BESSONS 21-05/21-06

Habitualment ets un signe molt canviant, però aquest mes pots canalitzar aquesta energia per realitzar canvis importants. Pensa que, malgrat les contínues discussions, en el fons t’agrada veure feliç la gent que t’envolta; així que, deixa’t de confrontacions i mira de gaudir de la vida.

 

CRANC 22-06/22-07

Ets un ésser molt comprensiu i amable amb tothom però, has pensat si la gent que t’envolta et correspon? Per sort, aquest mes no et faràs aquest plantejament i passaràs per un període en què pots brillar amb llum pròpia. T’ho passaràs bé fent allò que més t’agrada, ajudar els altres.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Necessites l’activitat del mes passat, però finalment tornaràs a tenir força moviment i a gaudir dels teus projectes, implicant-te al màxim. Tanmateix, assoliràs el reconeixement de tothom, gràcies al teu esforç i als favors prestats.

 

VERGE 23-08/21-09

Ets una persona molt metòdica i molt constant, sempre busques la perfecció i aquest mes intentaràs posar en ordre tot allò que no ho està. Tant se val si l’objectiu és complicat, tu mai et rendiràs fins aconseguir el que t’havies proposat.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Et costarà molt prendre les decisions adients, però finalment et decidiràs i tot et sortirà prou bé. Ja saps que ets una gran negociadora i ara és el moment de fer front a aquell gran projecte que tenies aparcat, segur que et sortirà bé.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Aquest mes de juliol serà especialment estressant, però relaxa’t o arribaràs a un nivell d’esgotament molt preocupant. Amb tot, tens energia suficient per seguir un ritme molt alt i això, sumat a la teva professionalitat i esforç, farà que recullis els fruits del que has sembrat.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Quan t’ho proposes, sempre acabes aconseguint tot allò que t’omple de satisfacció, però hauràs d’afrontar situacions complicades que et posaran a prova i malgrat que t’agraden els reptes, t’aconsellem que controlis el teu caràcter o et jugarà males passades.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Entres en una etapa de relaxament, sense deixar de banda els teus objectius. Trobaràs obstacles en el camí, que superaràs sense grans dificultats. Per tant, aquest més combinaràs moments de tendresa i positivitat, amb altres en què et mostraràs molt més exigent.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Aquest mes podràs cultivar les relacions personals i d’amistat, temes que domines a la perfecció. L’únic però, és que, contràriament al que en tu és habitual, et mostraràs més irreflexiva i idealitzaràs més del que seria necessari.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Et mostraràs de manera molt intuïtiva i estaràs en disposició de preveure moltes situacions futures, però hauràs de vigilar perquè això crea un cert neguit entre la gent que t’envolta. Si tens un objectiu per complir, aquest mes et mostraràs especialment obstinada per aconseguir-lo.