Gabi Fernández, l’as de les xarxes socials al 2n afterwork d’Andorra Telecom

Després de comptar amb la presència de Conrad Blanch, a la primera edició de l’afterwork d’Andorra Telecom, li va arribar el torn al Gabi Fernández, community manager i cap de Màrqueting i Comunicació i del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, que va relatar les seves experiències professionals amb l’equip andorrà.

Conferència de Gabi Fernández
Foto: César De Pablos

De no saber res sobre Twitter i Instagram, a encapçalar les comunicacions d’un equip de basquetbol, Gabi Fernández ha estat un exemple de què la feina ben feta i la constància tenen un impacte positiu, especialment si es considera l’evolució que el seu sector –les comunicacions– ha tingut els últims anys. La Borda Pairal, convertida en auditori, va ser l’escenari més adient per compartir aquestes experiències, des d’una perspectiva lúdica i actual.

Reconeixement Gabi Fernández afterwork Andorra Telecom
Foto: César De Pablos

Fernández va revelar que, el secret de l’èxit a les xarxes socials del MoraBanc Andorra, és la dedicació, i que el llenguatge conciliador i carregat d’humor que ha utilitzat, a aquestes plataformes, va ser un distintiu clau en el desenvolupament de la seva tasca.

Públic de la xerrada de Gabi Fernández
Foto: César De Pablos

Més d’una trentena de persones van poder gaudir dels relats professionals del Gabi, que li va donar un toc d’irreverència a la xerrada, entre acudits i anècdotes més aviat desconegudes per al públic general. Fernández, que el pròxim 11 d’abril presentarà el seu llibre “Memòries d’un Community Manager”, al Fòrum de la FNAC, es va saber guanyar l’atenció i els aplaudiments dels seus espectadors.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Afterwork Andorra Telecom Gabi Fernández
Foto: César De Pablos