El fotògraf Gabi Guiard va exposar un reflex la seva ànima africana a l’Illa Carlemany

Centenars de visitants del centre comercial Illa Carlemany van apreciar l’exposició fotogràfica del badaloní, que va saber capturar part de les fascinants criatures de l’Àfrica.

Fotos: Gaby Guiard / César De Pablos

Dotze fotografies engalanen la planta baixa del recinte comercial amb l’exposició “African Soul”, de Gabi Guiard, que s’autoanomena publicista de professió, director d’art per definició i fotògraf de cor.

El català va retratar enginyosament dotze instantànies, en blanc i negre, que mostren la grandesa i l’esplendor de la vida salvatge africana, on els grans felins comparteixen espai amb elefants, nyus i zebres. La seva passió per l’Àfrica el va portar cap a entorns tan recòndits i meravellosos com ara el delta de l’Okavango, a Botswana, o el regne del lleopard a Zàmbia; passant, per descomptat, per les mítiques, Kenya i Tanzània.

Rere la recerca de l’equilibri entre l’estètica i la bellesa, Gaby Guiard va aconseguir un treball net on van destacar els detalls i les textures, amb un llenguatge comprensible que posa de manifest l’exuberància de les terres ancestrals africanes.