El festival “Ritmes, Capital Musical” ens va regalar un agost melodiós

Amb 12 concerts durant l’apogeu de l’estiu, Andorra la Vella va garantir tot un més de diversió per a visitants i residents de totes les edats. El resultat ha estat favorable i el públic ho va saber agrair.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

La plaça de la Rotonda i l’espai de l’antiga caserna de bombers es van il·luminar cada dimarts i dijous del mes d’agost, davant la presència de centenars de persones que van gaudir del festival “Ritmes, Capital Musical”, una manera d’aprofitar el bon temps i d’amenitzar les tardes d’oci a l’eix comercial d’Andorra la Vella.

L’espectacle “Héroes de la Antártida”, un apoteòsic tribut a Mecano, va inaugurar el cicle de concerts a la plaça de la Rotonda, amb una sensacional resposta per part del públic, que no parava de corejar clàssics com ara “Aire”, “Me Cuesta Tanto Olvidarte” o “Hijo de la Luna”. Igualment, la banda britànica Queen va ser evocada amb la presentació de “Bohemian Rhapsody”, una de les creacions musicals més icòniques de la història.

El flamenc i el pop també van ressonar amb el show d’Elena Gadel, recordada per la seva participació a ‘Operación Triunfo’, l’any 2002, i ens va regalar un recital amb les cançons del seu àlbum “Delicada”. Per la seva part, Miliu Calabuch i Diego Cortés van oferir la rumba catalana amb “El llegat del Rei de la Rumba”; mentre que, altres artistes hi van aportar els ritmes del rock and roll, jazz, blues, gòspel, havaneres, música llatina i les tradicionals sardanes, amb la mostra musical de la Cobla Principal de Berga.