Gala Perfumeries presenta “Aura”, la nova fragància de Thierry Mugler

Digne de les millors ocasions, l’establiment de Gala Perfumeries, de l’Av. Carlemany, 109, d’Escaldes-Engordany; es va vestir amb les seves millors gales per a la presentació de la nova joia de Thierry Mugler per a dona, ‘Aura’. Envoltat de misteri, d’intriga i amb una gran dosi de passió, Miguel Angel Garzón, formador oficial de la marca, va presentar aquesta fragància, que té com a segell propi l’originalitat i personalitat dels aromes de Thierry Mugler.

Formador Mugler
Foto: Josep Segura

Un vídeo, amb els cinc elements en què està inspirada ‘Aura’: terra, aigua, vent, foc i l’aura, ens va endinsar en el compendi d’aromes que componen aquesta nova creació. Ruibarbre, flor del taronger, vainilla i fustes velles; li donen un caràcter especial i un olfacte de fusta aromàtica que no passa desapercebut per a les dones més exigents.

Mugler dones
Foto: Josep Segura

A la cita, com demostren les imatges, nova faltar un notable nombre de clientes i amigues de Gala Perfumeries, que una vegada acabada la presentació, van poder gaudir d’un excel·lent càtering. Però, si no vàreu poder assistir a l’acte, no deixeu de visitar qualsevol establiment de Gala Perfumeries i, amb molt de gust, les seves professionals us donaran a provar el nou perfum de Thierry Mugler.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta presentació al nostre Facebook.
Mugler persones
Foto: Josep Segura