Gastronomia i música, claus de la Temporada 2021 de l’Auditori Nacional

Per dinamitzar el sector de la restauració de la parròquia d’Ordino, la Temporada 2021 de l’Auditori Nacional combinarà la qualitat de la cartellera musical amb una oferta gastronòmica local.

Fotos: SFGA

Sílvia Riva presentant la temporada 2021 de l'auditori nacional

La Temporada 2021 de l’Auditori Nacional començarà amb el concert de Guillem Tudó i la Big Band Jazz Maresme, en un recital que rememora les obres més importants d’icones del swing i del jazz. Així ho han confirmat la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i la directora de Promoció Cultural, Montserrat Planelles, en una compareixença duta a terme en el dia d’avui.

Entrades a la venda, a través de www.cultura.ad, a un preu d’entre 5 i 15 euros.

Davant d’un panorama epidemiològic més encoratjador, la titular del Ministeri de Cultura i Esports ha remarcat que l’aposta pel talent local continua essent cabdal en aquest programa d’espectacles musicals. “La voluntat és poder acompanyar la producció de casa, sobretot actualment i, després d’un últim any marcat per la COVID-19”, ha expressat, malgrat que sí que és cert que enguany el públic andorrà també podrà gaudir de les facultats artístiques d’exponents estrangers, com ara el català Miki Núñez i el grup francès Trois Cafés Gourmands.

Eva Choy a la roda de premsa

Quant a la proposta gastronòmica, la cònsol menor d’Ordino, Eva Choy, ha explicat que gairebé tots els establiments de restauració de la parròquia se sumaran a la iniciativa, de manera que el públic assistent a les presentacions podrà gaudir d’àpats ràpids i variats, amb beguda inclosa, per dinamitzar aquest sector tan copejat per la pandèmia.

Calendari de la Temporada 2021 de l’Auditori Nacional
  • 19/03 · Guillem Tudó i la Big Band Jazz Maresme
  • 01/04 · Miki Núñez
  • 10/04 · El Pot Petit
  • 24/04 · Sara Núñez
  • 22/05 · The Scarlett Brotherhood
  • 24/09 · Jordi Barceló
  • 16/10 · Trois Cafés Gourmands
  • 28/10 · Hysteriofunk