Giardino di Delizie va oferir un concert magistral al llac d’Engolasters

Les quatre prodigioses artistes musicals de l’agrupació Giardino di Delizie, van delectar el públic present al llac d’Engolasters, on es van reunir més de 200 persones per a gaudir d’una jornada on la música clàssica i la natura van confluir en perfecta harmonia.

Membre del grup Giardino di Delizie al Llac d'Engolasters
Foto: Paula Cristina

Ewa Anna Augustynowicz i Katarzyna Solecka, van ser les violinistes que, acompanyades de la viola de Svetlana Fomina i el violoncel de Valeria Brunelli, ens van proposar Il Bouquet Classico, una trobada musical màgica entre l’estil clàssic dels austríacs Wolfgang Amadeus Mozart i els germans Haydn, i el toc galant de l’italià Luigi Boccherini.

Públic al Concert de Giardino di Delizie al Llac d'Engolasters
Foto: Paula Cristina

La mostra musical va estar emmarcada en el 9è Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP), que va començar el passat 5 de juliol i tindrà lloc fins al 25 d’agost, gràcies a la coordinació de l’associació FEMAP, l’ajuntament de Bagà, l’ajuntament de Vilaller, el Govern d’Andorra i Feda.

Famílies gaudint del Concert de Giardino di Delizie al Llac d'Engolasters
Foto: Paula Cristina

Pel que fa a Giardino di Delizie, l’agrupació va cloure el seu cicle de concerts amb la seva presentació al llac d’Engolasters, però la Casa d’Areny-Plandolit, a la parròquia d’Ordino, es prepara per a rebre a l’organista Juan de la Rubia, el pròxim 26 de juliol, a les 20 hores.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web: www.femap.cat.
Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Violinista de Giardino di Delizie al Llac d'Engolasters
Foto: Paula Cristina