Patry Jordan aterra a Andorra com a organitzadora del Potencia-t Summit

L’aclamada youtuber espanyola, Patry Jordan, va arribar a terres andorranes amb un propòsit més que clar: promoure el benestar a través d’activitats que ens permetin connectar amb nosaltres mateixos. Així va néixer Potencia-T Summit.

Entrevista amb la Patry Jordan
Foto: Josep Segura

Amb més de 21 milions de seguidors a les seves xarxes socials, Patry és considerada una de les persones més influents d’Espanya, gràcies a la seva forma tan autèntica de comunicar-se amb el seu públic. Als seus 34 anys, va consagrar-se com a referent de l’entrenament esportiu a través de plataformes com ara YouTube, Instagram i Twitter, on ens mostra les seves diferents facetes.

Patry Jordan a Andorra
Foto: Josep Segura

Durant tres dies, del 19 al 21 de juliol, la gironesa va compartir un retir a l’exclusiu Hotel Ushuaia Mountain, on van participar nombroses persones en un programa replet d’activitats esportives i xerrades, amb la muntanya com a element de relaxació. Hi van intervenir grans personalitats com ara Gemma Mengual, nedadora de sincronitzada; Rafael Santandreu, psicòleg i autor del llibre “El arte de no amargarse la vida”; Ruth Jiménez, presentadora de TV i coach motivacional; Mireia Canalda, model i mestra de ioga; Ares Teixidó, presentadora de TV; Mireia Manjón, sexòloga; Imma Sust, periodista experta en sexologia; Julia Creus, actriu, i Thaïs Henríquez, nedadora de sincronitzada.

Convidades al Potencia-t Summit de Patry Jordan
Foto: Josep Segura

Perfumeria Júlia va encapçalar els tallers de maquillatge i bellesa, amb gran èxit de participació, mentre que Mireia Canalda va treballar l’espiritualitat i la relaxació del cos i la ment, amb el ioga kundalini. Patry Jordan, per la seva part, va comptar amb el suport de l’atleta Gemma Mengual en la realització de les activitats fitness dirigides.

Taller de Júlia Perfumeria
Foto: Josep Segura

A més de desconnectar amb la rutina i connectar amb el jo interior, el Potencia-T Summit va destinar la totalitat de la seva recaptació al patronat Dames de Meritxell d’Andorra, que dona suport tant a nens com a gent gran.

Gemma Mengual
Foto: Josep Segura

Després de l’èxit assolit a Andorra, Patry Jordan i el seu equip preveuen la realització d’un altre summit a la paradisíaca illa d’Eivissa, a bord d’un veler, però els detalls encara no estan confirmats.

Foto: Josep Segura