Pyrénées Andorra presenta Gold Collagen, quelcom més que pura estètica

Ahir a la tarda, a les instal·lacions de Pyrénées Andorra, va tenir lloc la presentació dels productes Gold Collagen, uns complements que aporten molts beneficis al nostre l’organisme. La doctora Sara Segovia va ser l’encarregada d’explicar les diferències de Gold Collagen amb altres productes del mercat, així com els seus efectes sobre el cabell, la pell, les ungles, les articulacions i, fins i tot, els ulls. La doctora el va descobrir en una visita que va realitzar a Mònaco i després de comprovar els seus beneficis, no va dubtar a recomanar-lo als  pacients que visitaven la seva consulta, podent certificar al llarg dels anys la seva eficàcia i el gran benefici que aporta al nostre organisme en general.

Gold Collagen Andorra
Foto: Nelly Dedea

El secret de Gold Collagen és que el col·lagen que conté està hidrolitzat i això fa que el nostre organisme el pugui metabolitzar amb més rapidesa i amb la seva totalitat, un fet que el diferencia d’altres productes del mercat. Gold Collagen és una fórmula patentada i la seva producció s’ha realitzat en els millors laboratoris d’Europa, dotant el producte de la màxima garantia i fiabilitat.

Els efectes d’aquests productes són visibles després d’una setmana de la seva aplicació, però és després d’un mes de tractament quan es poden notar els efectes més significatius sobre la pell, les arrugues, el cabell o les ungles.

Gold Collagen Doctora
Foto: Nelly Dedea

Hi ha quatre tipus de col·lagen, el Pure Gold, per a persones joves; l’Active Gold, per a homes i esportistes; Gold Collagen Forte, per a dones amb més de 40 anys, ja que conté antioxidants i el Gold Collagen Rx, un producte d’ús mèdic que conté elastina hidrolitzada i una dosi doble d’àcid hialurònic. A més a més, cal destacar que no porten sucre, gluten, gmo, alcohol, ni conservants.

Gold Collagen també disposa d’una màscara hidrogel que millora la hidratació de la pell, així com el brillo, la lluminositat, corregeix la pigmentació i redueix ostensiblement els signes de l’envelliment. I, per finalitzar, també podeu trobar Gold Collagen Anti-aging Lip, un potenciador del volum molt subtil, sense efectes tensors extrems, que deixen un resultat final molt natural.

Gold Collagen Pyrenees
Foto: Nelly Dedea

Aquests són els productes que la doctora Sara Segovia va presentar a totes les clientes i amigues de Pyrénées. Una vegada acabat l’acte de presentació, totes les assistents van poder provar en primera persona les bondats i els sabors dels productes. Però el tast,  va necessitar un complement i aquest va ser un maridatge amb sucs i pastissos naturals, preparats pel gerent de restauració de Pyrénées Andorra, Víctor Pernadas; que també va explicar la manera de complementar els productes Gold Collagen amb els diferents aliments per tal que el nostre organisme els pugui metabolitzar en les condicions més adients.

Així que, si voleu gaudir d’una pell, un cabell, unes ungles i un cos excepcional, no deixeu de visitar Pyrénées Andorra i de comprar Gold Collagen.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Nelly Dedea