Ibeauty presenta Balmain Paris-Hair Couture en exclusiva

Ibeauty Institute, el saló de perruqueria més exclusiu d’Andorra, ubicat a l’avinguda Meritxell 9, ha presentat, en exclusiva al país, Balmain Paris-Hair Couture, a l’Andorra Park Hotel.

Victoria Kemerer a la presentació de Balmain
Foto: César De Pablos

Balmain Hair Couture compta amb més de 40 anys d’experiència combinant l’essencial per als cabells amb les últimes tendències de la passarel·la. Es tracta d’una empresa professional amb vocació internacional que ocupa una posició de lideratge en el desenvolupament i subministrament d’una línia completa de productes professionals per a tenir cura dels cabells. Molts dissenyadors de moda han triat treballar amb aquests productes per presentar unes models amb pentinats impecables.

Josh, director comercial de Balmain Paris
Foto: César De Pablos

Els productes Balmain estan dissenyats per complementar la bellesa natural de les dones. Amb una àmplia varietat de productes d’alta qualitat, una gamma de luxe per aconseguir uns cabells suaus, brillants i saludables. La proteïna de seda i l’elixir d’argan són ingredients clau en tots els productes Balmain Hair Couture, que es només es poden trobar al saló i a la botiga Ibeauty.

Agustina Brunacci i els seus pares
Foto: César De Pablos

A més, també proposen complements de perruqueria, com un assecador professional amb motor de llarga durada de 2.000 W, una planxa portàtil sense fils, o una planxa professional per crear rínxols o per allisar els cabells.

Test de perruqueria i estètica
Foto: César De Pablos

La presentació, celebrada a l’Andorra Park Hotel, va ser un èxit de públic, que va ser rebut per Agustina Brunacci, propietària d’Ibeauty, que estava acompanyada pels representants de la casa Balmain Hair Couture.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta presentació al nostre Facebook.
Foto: César De Pablos