Agustina Brunacci: “Ibeauty i EasyCut, són altres conceptes de perruqueria”

Nascuda a Rosario, Argentina, l’Agustina Brunacci fa 15 anys que viu a Andorra, i 8 que està en el món de la perruqueria. Estilista de professió, ha viscut el món de la perruqueria i l’estètica des de sempre a casa seva, ja que la seva família tenia perruqueries a Rosario. La seva firma, EasyCut, és la primera al país en nombre d’establiments, i Ibeauty és la perruqueria estrella de la casa. La companyia dona feina a 25 persones.

Quina va ser la seva primera perruqueria a Andorra?

Vaig comprar la perruqueria EasyCut, que ja estava oberta, i allà vaig començar. Aquesta companyia espanyola, posseeix més de 150 salons a tot l’estat veí.

Quantes perruqueries té ara a Andorra?

Si compto Ibeauty, són quatre salons, tots a Andorra la Vella. Aquestes perruqueries obren de dilluns a dissabte, sense cita prèvia, i són perfectes per a tota la família. Tenim un sistema de talonaris que pot utilitzar tothom, nois, noies, nens i persones grans. Avui, EasyCut, som la companyia més gran de perruqueries a Andorra. Som 25 persones treballant a l’empresa.

Què ofereix Ibeauty com a elements diferencials?

Aquest saló va néixer per respondre a la demanda de la clientela de comptar amb un saló diferent. Des que el client entra al saló fins que marxa, té un estilista dedicat a ell, és un concepte exclusiu i de relaxació. Proposem serveis complementaris, li oferim sushi, cocteleria, begudes, delicadeses… A més, utilitzem els productes més escollits, treballem amb les millors marques del mercat. Evidentment, els serveis són amb cita prèvia, i també donem als clients l’opció de tancar el saló només per a ell si el client així ho desitja. És tot un altre concepte de perruqueria, on l’atenció personalitzada i exclusiva és el principal valor i element diferencial.

Agustina Brunacci EasyCut
Agustina Brunacci

També teniu botiga…

Sí, a la planta baixa d’Ibeauty tenim la zona de venda, amb les marques de més prestigi del món de la perruqueria. Ens hem fixat que, sobretot les dones, quan entren a la botiga, és com els nens quan entren en una botiga de joguines: s’ho comprarien tot! Mira, nosaltres mateixes ho volem provar tot, tenim el bany ple de xampús, suavitzants, tractaments…. Perquè una de les nostres tasques és l’assessorament i el consell. Quan arriben els clients, els assessorem, fem un diagnòstic dels cabells i els aconsellem els productes més adequats. També tenim una gamma de maquillatge i maquillem les clientes que ho desitgin. A la botiga, disposem d’una vintena de marques de productes per als cabells, de les cases més prestigioses de França, Alemanya, Itàlia i Espanya, amb una gamma molt completa de tractaments. En definitiva, tenim tot el que es pugui necessitar per als cabells. La gamma de preus és àmplia, però sempre són productes de qualitat.

Quin és el producte que més veneu?

La nostra clientela, sobretot demanen tractaments. Precisament, ara traiem al mercat una gamma pròpia, el xampú Ibeauty amb queratina i també un tractament amb bòtox sense esbandir. Vam crear aquesta línia per respondre a la demanda dels clients i clientes que buscaven resultats immediats. Amb aquests nous productes, et puc assegurar que els resultats són espectaculars.

Es troba a gust al país?

I tant! Em sento orgullosa de participar en el desenvolupament econòmic d’aquest país, que tantes coses m’ha aportat.