Inner Wheel destina 7.000 euros a diferents entitats solidàries

El passat 19 de juny, en una trobada celebrada a l’Art Hotel de la capital andorrana, l’associació Inner Wheel va refermar el seu compromís envers diferents entitats i causes socials del Principat d’Andorra.

Fotos: Inner Wheel

Durant una recepció de la qual l’associació Inner Wheel Andorra va ser l’amfitriona, la Junta Directiva va lliurar diferents donatius per a contribuir a causes socials i solidàries que es duen a terme al nostre país. Enguany, han estat escollides cinc entitats beneficiàries.

En nom de l’Associació Creuem Fronteres, Maria Lluïsa Hurtado va recollir un xec de 2.000 euros que permetrà ajudar els refugiats del poble sahrauí. Mossèn Ramon Rossell, de Canillo, també va rebre un donatiu de 1.500 euros per a donar suport a les activitats de la Casa de Colònies AINA, considerada per Inner Wheel com un pilar per a la joventut andorrana.

ASSANDCA, representada pel seu president Josep Saravia, va rebre 1.500 euros per donar continuïtat a la tasca de suport i acompanyament dels malalts de càncer i les seves famílies. Així mateix, a l’Associació de Dones d’Andorra (ADA), amb Mireia Maestre com a tresorera, Inner Wheel va atorgar un xec de 1.000 euros que permetrà assistir materialment, econòmicament o legalment les dones en situació de risc i vulnerabilitat.

Finalment, Sònia de Alonso, vocal de la Creu Roja Andorrana, va rebre 1.000 euros que seran aprofitats pels diferents programes executats per l’organització.