Jordi Rollán mostra la seva obra a Pyrénées Andorra

L’artista barceloní Jordi Rollán és el protagonista de la nova exposició que es pot veure a Pyrénées Andorra. L’artista proposa una vintena de quadres abstractes que es podran contemplar durant aquest estiu al Fòrum de la FNAC i a les diferents plantes dels grans magatzems.

Presentació de Jordi Rollán
Foto: Dona Secret

Aquest any Jordi Rollán celebra els seus 50 ans de carrera artística. Sempre ha estat vinculat amb Andorra, tot i que feia deu anys que no exposava al Principat. L’artista convida l’espectador a submergir-se en les teles i interpretar el que hi veu.

Obres de Jordi Rollán
Foto: Dona Secret

El pintor va celebrar, a principis d’any, els seus 50 anys de carrera amb una gran mostra retrospectiva a Barcelona, i li feia il·lusió celebrar també aquesta efemèride a Andorra, on va exposar per primera vegada l’any 1979. L’última vegada que Jordi Rollán va exposar a Andorra va ser ara fa 10 anys, quan va protagonitzar una mostra al comú d’Encamp.

Patrick Pérez a la presentació de Jordi Rollán
Foto: Dona Secret

A l’acte inaugural hi va assistir un gran nombre de convidats, polítics, empresaris, clients i amics, que van ser rebuts pels responsables de Pyrénées Andorra.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Dona Secret

democrates 2023