Èxit de participació a la màster class popular de ioga

Dijous passat, dia 21 de juny, es va celebrar el Dia Internacional del Ioga, i Andorra es va sumar a aquesta jornada amb un Programa – Màster Ioga Class Popular, a la plaça del Consell General, en la parròquia d’Andorra la Vella.

Masterclass ioga
Foto: Josep Segura

L’Assemblea General de les Nacions Unides, l’any 2014, va declarar el 21 de juny com a Dia Internacional del Ioga, gràcies a l’esforç del Ministeri de Ioga i Ayurveda del Govern de l’Índia i la cooperació de la UNESCO i l’Organització de les Nacions Unides (ONU).

Mestres de Ioga
Foto: Josep Segura

La Màster Class va tenir lloc, a la plaça de Consell General, amb una durada de dues hores i va comptar amb força més participants que en edicions anteriors, un fet que demostra que aquesta és una disciplina molt seguida pels andorrans.

Classe de ioga
Foto: Josep Segura

A la cita no van faltar les diferents escoles de ioga del país i ha estat possible gràcies als patrocinadors principals com ara Gala Perfumeries i Nova Constructora. Pel que fa a les autoritats andorranes, val a dir que el Síndic General, Vicenç Mateu, es va apropar i va estar força estona per tal de donar suport a aquesta iniciativa.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Jose Costa de Nova Constructora
Foto: Josep Segura