Juan Mingorance presenta la seva primera novel·la a l’Ambaixada d’Espanya

El passat 12 de maig, el filòsof i escriptor Juan Mingorance va presentar ‘Nadima. Los senderos del amor’, la seva estrena com a novel·lista, després d’editar un llibre de filosofia i un poemari.

Fotos: Xavi Pujol/Dona Secret

Llibre de Juan Mingorance

Fill de Mecina Bombarón, a La Alpujarra de la Sierra, a la bella província de Granada, Juan Mingorance s’ha convertit en tot un símbol d’aquell poble espanyol de poc més de 500 habitants, no només per ser portador de l’Ordre al Mèrit Civil, imposada el 2015 per l’aleshores ambaixador espanyol a Andorra, Manuel Montobbio, sinó també per situar en el mapa, a través d’una novel·la, el seu estimat Mecina Bombarón.

‘Nadima. Los senderos del amor’, editada de manera independent, és la primera peça novel·lística escrita per Mingorance, amb la qual és capaç de captivar al lector amb una història d’amor i, al mateix temps, homenatjar la figura de la dona ‘alpujarreña’, a través dels diferents caràcters que va a atribuir a personatges com ara l’Ana, l’Eliodora, la María Dolores, la Marina i la reina Abdelamina.

Presentació Juan Mingorance

Per descomptat, la vena filosòfica del catedràtic i exdirector de l’Institut Espanyol d’Andorra la Vella, hi és present, de manera que ‘Nadima. Los senderos del amor’ és també una invitació a reflexionar sobre la maduresa de l’amor i de les relacions interpersonals.

Autoritats i família del Juan Mingorance

Així, doncs, acompanyat de l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros; l’exalcalde de La Seu d’Urgell, Joan Ganyet, i l’exambaixador d’Espanya a la Xina i Rússia, Eugeni Bregolat, Juan Mingorance va poder presentar la seva obra, el passat 12 de maig, a l’Ambaixada d’Espanya a Andorra, davant la mirada atenta de diferents personalitats com ara la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment:

Juan Mingorance presenta la seva primera novel·la a l’Ambaixada d’Espanya