Art Al Set acull les escultures de Judit Gaset Flinch

L’artista Judit Gaset Flinch, originària de la Seu d’Urgell, retorna a l’escena artística amb la presentació de “Gres i ferro, escultures”, una exposició que es va inaugurar el passat 24 d’octubre.

Fotos: Pablo Ledesma

Art Al Set Judit Gaset FlinchDesprés de presentar les seves darreres exposicions a la galeria Atelier, a Barcelona, i a la galeria Pilar Riberaygua, a Andorra la Vella, els anys 2012 i 2013, respectivament, Judit Gaset Flinch arriba a la galeria Art Al Set per a captivar-nos amb les seves creacions escultòriques.

Obres a Art Al Set Judit Gaset FlinchAmb la terra cuita com a material elemental i central, amb el qual va confeccionar cada peça de la seva col·lecció, també el gres, el manganès, la pasta de paper i el ferro han estat part fonamental de l’exposició, que ens convida a gaudir d’agradables tonalitats naturals, mentre passegem entre una varietat de textures, on les línies rectes i corbes conviuen en harmonia. La col·lecció consta d’una vintena de peces entre les quals es poden apreciar gravats, mòbils, murals i escultures.

Personalitats del món artístic, cultural i empresarial, a banda dels amics de la Judit Gaset Flinch, van acudir a la cita per a donar-li suport. Ester Fenoll, secretària general del Govern d’Andorra, també va fer acte de presència en una vetllada amb la sensació d’una tornada triomfal de l’artista.

Les obres exposades són un recorregut per la trajectòria de Gaset Flinch, i podran ser vistes pel públic fins al 15 de novembre, a l’Art Al Set, una galeria que continua afegint artistes de renom a les seves mostres.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.