Estilisme d’Ungles RM obre les seves portes a Escaldes-Engordany

Estilisme d’Ungles RM es troba a l’avinguda del Pessebre, núm. 44, de la parròquia escaldenca, i ofereix tota mena de serveis perquè les teves ungles siguin dignes d’admirar.

Fotos: Nelly Dedea

Estilisme d'Ungles RMLa Raquel Marques encapçala aquest nou projecte, i busca oferir un servei caracteritzat per parar especial atenció en els detalls. El seu saló ofereix manicura i pedicura en diferents modalitats, que inclouen tota mena de tractaments d’exfoliació, hidratació, delineació i cura de cutícules, aplicació de vernissos de les més importants marques i, fins i tot, l’aplicació i manteniment d’ungles acríliques i de gel.

Raquel Marques a Estilisme d'Ungles RMEstilisme d’Ungles RM va celebrar el seu acte inaugural entre amics i familiars de la Raquel, que van acudir a donar-li suport i a conèixer de primeríssima mà tot el ventall d’opcions dissenyades per a satisfer els andorrans i andorranes, entre les quals destaquen la personalització d’ungles amb motius i dibuixos meticulosament realitzats.

Brindis Estilisme d'Ungles RMPodem trobar-hi els esmalts Shellac CND i HN, en totes les seves presentacions i, a més a més, el centre compta amb un equipament especial per a l’esterilització dels instruments de manicura i pedicura i, cada clienta habitual, disposarà d’un set exclusiu per al seu ús, a Estilisme d’Ungles RM, per tal de garantir la higiene i la sanitat en cada moment.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.